Mrvdmt KeremSevda27 anladım canım ozaman diyecek bişey yok neyse artık önemli olan bebislerimizi kucagimiza sağ salim alabilelim inşallah.. sen kendini rahat hissediyorsan sknti yok tabi oda önemli
zeynepfth Mrvdmt ay cok saol ya suan ilac yada baska bisey kulaniyomusn ne zman tahmini dogum deniliyor sana
Mrvdmt zeynepfth 28 ocak da diyor doktorum tabi bi değişiklik olmaz ise inşallah şimdilik ozaman gözüküyor doğum canım bende yeni 27 di bitti 28 e girdim hafta olarak.. ilaç olarakta decavit ve ferrum kullanıyorum canım
Mrvdmt KeremSevda27 ayy harbiden 25 haftaligim yazmışsın ben 27 gibi okumuşum yukarıdaki yazdığını yanlış görmüşüm sanırım canım pardon 😌😊 olsun farketmez canım fazlada yokmuş aramızda sana nezaman diyor doğum için doktor..
KeremSevda27 Mrvdmt 23 subat beklenen dogum tarihi Allahn izniyle bakalim artk aceleci davranmassa benim oglan ☺️
Mrvdmt KeremSevda27 aynen ama erkekler genelde gün atar diyorlar yani daha geç doğarlarmış sanırım 😊 sağ salim doğsalardı hayırlısı ile inşallah tam vakti nezaman ise ozaman gelirler bebişlerimiz..
Mrvdmt zeynepfth bilmiyorum canım ben sorduğum da öyle demişlerdi hatta yazinki fiyat daha uygundu bunu yılbaşından sonra tekrar sorduğumda söylediler ama normal ile sezeryan farklı zaten..
Mrvdmt zeynepfth aynen öyle banada öyle demişti ama yazınki fiyat bu değil yılbaşından sonra değişti malesef.. Bide epidural istersen artı 400 veriyorsun normal doğum fiyatının üstüne..