Mrvdmt zeynepfth ben özcan doganaya gidiyorum canım tavsiye üzerine başlamıştım memnunum da sen hangisine gidiyorsun
zeynepfth Mrvdmt bende ona gitmeyi dusunuyorum suan osmaniyede degilim ama gelince ona dogum yapcam insalh
Ecrindemet Ben devlet hastanesinde ilkan kayara gidiyorum.Cok memnunum.Ozel gibi ilgi gosteriyor.Ilk dpgumumu ona yaptirmisti.Simdi 37 haftalik 2.ye hamileyim yine ona gidiyorum.
Mrvdmt Ecrindemet maşallah canım rabbim esirgesin inşallah sag salim kucagina versin bebegini senin yaklaşmış günün maşallah darısı bize inşallah 😊
zeynepfth Mrvdmt 27 haftalik suan tatvandayim esimin is durumundan kaynakli ama kayannamlar felan osmaniyeli ve orda olsun istiyok o sebebten
KeremSevda27 Ayy bende osmaniyedeyim ibni sinaya gidiyorum eda hanıma yeni basladm 25 haftaligin bundan once urfadaydm tain dolayisyla . Benim doktora gden başka var mi acaba
KeremSevda27 Mrvdmt Maalesef eşim istemiyo erkek doktor yoksa özcan beyi cok metheden var bende isterdim ama ...
zeynepfth Mrvdmt ay cok saol ya suan ilac yada baska bisey kulaniyomusn ne zman tahmini dogum deniliyor sana
Mrvdmt KeremSevda27 anladım canım ozaman diyecek bişey yok neyse artık önemli olan bebislerimizi kucagimiza sağ salim alabilelim inşallah.. sen kendini rahat hissediyorsan sknti yok tabi oda önemli