Sibola Kızlar uyudunuz mu bacaklarım çok kasiniyo yara bere içinde doktor damar genişliyor dedi ilaç vermedi sağlık ocağı da karaciğerde sıkıntı vardır gel kan alalım dedi sizinde başınızda böyle bı sorun var mı varsa ne yaptınız
Baharbade10 Sibola benimde şuan o sıkıntım var canım tüm vücuduma yayıldı , kan verdim 2 kez temiz çıktı gebelik alerjisi dediler ama dayanamıyorum 20 gündür gece uykusu yok yarın tekrar cildiyeye gideceğim
elifff_17 Sibola gebelik kolestazı yaşıyor olabilirsiniz :(( ve bu ciddi durumdur bebegin hen alınması gerekir mutlaka yarın alt ast ggt degerlerinize baktırın karaciger enzim degerleri bunlar bu hastalıkta bi de 34. haftada safra testi yaparlar ona gore bebegi 37 de hen alirlar safra tuzu kana karıştığından ciddi kaşıntı yapıyor Allah korusun bebegi de etkiliyor doktorunuzla konuşun kan verin yuksekse de kolestaz durumundan bebegi alırlar sağlıkla alın inşallah
esra6338 Sibola Sibola bende olmuştu 6. Ayda hacamat yaptım bi de kantaron yağı kullandım geçti. Kış günü ne giysem kaşıntıya sebep oluyor kıyafetleri çıkarınca üşüyor hasta oluyordum çok zor bi süreçti. Ve özellikle geceleri tutuyordu. Sabaha kadar uyumak istiyorum diye ağlıyodum. ‘oglum beni hiç yormuyo ama bu vücudum alerjiden delirtiyor’ diyodum. Herkesin karnı kaşınır benim bacak ve kollar gidiyordu. Hacamatın çok faydasını gördüm. Paketli gıda şeker ve domates gibi asitli alerjik besinleri tüketmemeye çalış. Mevsim meyvesi mevsim sebzesi tüketmek lazım sera ürünleri de karaciğeri doldurup kaşıntıya sebep oluyor.
Elfavc 2 haftadır ağlayacak noktaya geliyorum ılık duş aşıyorum 1 saat geçiyor evde iş yağarken dılardaylen olmuyor az bi oturayım yatayım öldürüyor beni
Aselsare44 Baharbade10 Sibola benim de ilk gebeligimde olmuştu. Hamilelik alerjisi diye geçiyor. Hıc korkmayın doğuma aldıkları dakika bitiyor kaşıntı
esra6338 Mervebozo ben karbonatlı sirkeli su da denedim hafifletiyor ama kalıcı çözüm olmuyor. En garanti olanı hacamat ve kantaron yağı kullanmak oldu benim için
menessare Sibola Baharbade10 cildiyeye göründünüz mü? Gece artması uyuz belirtisi çünkü felaket salgını var bunun maalesef bende haftaya cildiyiye gidicem uykular haram oldu :(
Elfavc Sibola bilmiyorum 39 hafta oldum böyle giderse gidip sezeryan olacağım kaldıramıyorum artık kaşıntıyı
Sibola Mervebozo yok kasiniyo bı anda kâsimicam diyorum tırnağın ucuyla birazcık dokunuyorum Obur yerlerde kasinmasin diye yok tuttumu basliyo parcalasanda için rahat etmez yani
Sibola Elfavc 1 hafta da dayan az kalmış ins doğumdan sonra geçer doktor ilaç da vermedi bişe olmaz dedi
esra6338 Sibola Sibola ben artık tarakla kaşıyordum hep yara izi oldu bacaklarım 🤦🏻♀️ binde kramp girer gibi aniden giriyor dokunmadikca geçmiyor pis bi durum
esra6338 elifff_17 bu kolestaz gibi değil. Ben kaç defa kan verdim aile hekimi ayrı jinekolog ayrı baktı temiz çıkıyor bi problem yok kilo aldıkça deri geriliyor yağ kullan diyolar ama kaşıntı insanı çıldırtıyor çok zor
Batman72 Siz gelin bide bana sorun ben geberiyorum kasinti yuzunden gece uyaniyorum ilik suya giriyorum geri yatiyorum delirmek uzereyim 3uncu gebeligim bu birinci gebeligimde 6 ayda baslamisti ikinci gebeligimde 2 aylikken baslamisti ve bu gebeligimde 5 aylikken basladi ve daha suan 7 ayligiz teyzoslar kafayi yemek uzereyim hic birsey de yaramiyor ne ilac ne melhem hic birsey
Sibola Baharbade10 Batman72 gecmiyo mu doğumdan sonra benimde 3. Gebelik ama başıma ilk defa geldi bu
esra6338 Batman72 geceyi duşta geçiriyorum diyince bana gülüyordu herkes. Ama gerçek benim de 5_7. Aylar arası tamamen bu kaşıntı yüzünden mahvoldu
Baharbade10 menessare ya bana şimdi uyuz dediiii ilaç Verdi inş geçer , /2 hafta önce devlet has gittiğim doktor uyuz değil demişti , baştan özele gitseydim 20 gündür çekmezdim , kızlar ihmal etmeyin benim egzama bile olmuş