pnar-06 Çok şükür tekli rakamlardayız artık 🥰Kızımızın pek gelesi yok gibi, arada regl ağrısı şeklinde ağrım oluyo ama geçiyo sonra Allahın izniyle İnşallah şuanlık normal doğum gözüküyor sizde durumlar nasıl Şubat anneleri☺️
81esra pnar-06 rabbim tek bi sancıda kucagınıza almayı nasip etsin bu güzel gün hürmetine inşallah 🤲🏻🤍benim daha doğuma 130 gün var 🫢
Mahsati pnar-06 Biz de 38+5 olduk, normal doğumu beklemedeyiz 2 marta kadar olmazsa sezeryana alınacakmlşım Size iyi doğumlar 🥰
Nhlhmz11 pnar-06 benim ki çok durmayacak gibi , son 32 ama sancilarim çok arttı , göbeğim iyice düştü , kasılmalar çok fazla 😅 35+3 teyim bakalım Şubat mi mart mi , Şubat sonu benimde doğum günüm var 😅
Asyadan pnar-06 bizim de son 9 . Bizim de normal gözüküyor. Bekliyorum heyecanla Bu arada canım beklerken neler yapıyorsun
pnar-06 81esra İnşallah canım 🥰Rabbim kolay doğumlar nasip etsin 🤲Olsun ya geçiyo günler sağlıcakla gelsinler ❤️
pnar-06 Asyadan Bende heyecanla bekliyorum bakalım ne zaman gelicekler🤭🥰 yürüyüş yapmaya çalışıyorum, hurma yiyorum squat yapıyorum sıcak duş alıyorum ☺️
_almirasmom pnar-06 benım kız normal dogum pozisyonu ama sezeryan maalesef son 21 gün :) sancı hala yok
_almirasmom pnar-06 evet canım catım dar bebek bas gelıs ama kanala gıremıyor bırde dun ogrendık kafası 4 hafta gerıden gelıyo doktor ameliyat tarıhını 1 hafta one cektı
Lalrae pnar-06 39+4 olduk oglumun hala gelesi yok🥹 catı muayenesi olduk 2cm açılmam var Nstde hafıf sancılar ama ben hıssetmıyorum
pamukprensesss pnar-06 hayırlısıyla sağ salim kavuşursunuz inşallah hangi ilde yaşıyorsunuz nerede yapacaksınız doğumu acaba
Zeyemzey Bizde 38+5 olduk henüz gelen giden yok sadece 2 gündür belimden sırtıma doğru değişik bi ağrı oluyo nefesimi kesecek türden 🤷🏻♀️🥰
pnar-06 Zeyemzey bazen regl ağrısı geliyo yokluyo beni gidiyo sonra İnşallah biran önce kucağımıza alırız bebişlerimizi🥰🤲