Cansu0655 aysebaday61 çekirdek denedim de gece midemi çok yaktı sakız çiğneyince de birşey yiyormuş gibi oluyor midem daha çok bulanıyor 🥺
kelebekucusu Bugun doktor randevum var sıkışık gitmemi istedi ama ben yemek yemeyi geç bi yudum su icecek halde değilim midem ağzımda nasıl olacak bilmiyorum
Cansu0655 Aslibh çubuk kraker haşlanmış patates yoğurt elma havuç ayva çorba bunları denedim doğrusu çıkarttığım için deneyemedim ama korkuyorum artık yediğimi çıkarıyorum nolcak böyle bebek fayda görüyor mu yediğimden
Cansu0655 yanlisanlamaama yok balım yok hiçbirşey bana mısın demedi bende düşük tansiyonluyum hele bide kusunca mahvoluyorum nasıl olcak bilmiyorum valla
yanlisanlamaama Cansu0655 atak dönemine girmişse hiç bir şey fayda etmiyor maalesef. Ben hastanede serum alıyordum içinde zofer de var eve gelip üç dört kes daha kusuyordum en son yarı baygın uyuyakalıyordum yorgunluktan inşallah sizinki kısa sürer
Anne0909 Cansu0655 patates ye canım o çok iyi geliyor bulantıya ayran yoğurt tuzlu çubuk ben bunlarla ayakta kaldım
feyzatanis34 Cansu0655 Ben şimdi duştan çıktım. Duşta suyun kokusu şampuanın kokusu bile öğürtüyor. Canım çekiliyor sanki.. oy oy.
Cansu0655 yanlisanlamaama o kadar kötüyüm ki sürekli kusuyorum artık su içmeye bile korkuyorum canım acıyor gerçekten mide bulantısı kusma mide yanması
Cansu0655 -Nazlican35- şuan hbir ilaç içmiyorum ben doktorun bulantı için yazdığı ilaç da hiç işe yaramadı bende
kelebekucusu Cansu0655 bulantiyla uyanmadim ama uyanınca biraz bulandı yine leblebi yedim belki o biraz bastırdı bilmiyorum inşallah ilerleyen günlerde daha cok ise yarar doktor aksam iki tane al kesmezse oglen bi tane daha al dedi