Mlk_04 Merhaba hayırlı kandiller ense kalınlığı hakkında bilgisi olan var mı 10. hafta da 3 den fazla çıktı %85 down sendromu tanısı koyuldu test yaptırmak istemiyorum ense kalınlığının başka sebepleri varmıdır?
alyakaram Mlk_04 bugün dinledim bende yurt dışında 3 normal kabul ediliyor Muş bizde 2.5 ama 3. Hafif geçti normal doğan birçok çocuk var dedi doktor YouTube dinledim
busrasss1 Mlk_04 kontrole gittiginiz zaman doktorunuza sorun bizim ensellerimiz kalin mi degil mi bu sebepten yuksek cikmis olabilir mi diye ha bide soyle birsey var bnmde ilk bebegimde 3.95 e kadar yukseldi 11.haftaydi bunun icin test versik ve dusuk riskli cikti iciniz rahat etsin diyosaniz yaptirin ne olursa olsun diyosaniz detayliyu bekleyin zaten her seyi en net orda gorursunuz
Mlk_04 Ben zaten aldırmayı düşünmüyorum bu yüzden test yaptırmadım ama merak da etmiyor değilim tabi hayırlısı artık ne diyelim
alyakaram Mlk_04 benimde yaştan sıkıntı çıktı ablamın hem ense kalınlığı vardı ikili testi sıkıntılı çıktı sonra üçlü yaptırdı oda sıkıntılı çıktı üstüne bağırsakta parlaklık var kesin down sendromlu dediler ama maşallah çok sağlıklı doğdu yeğenim diyeceğim bu süreci kendine zehir etme eminim çokta sağlıklı duruş açısından bile kalın çıkabiliyor
Mlk_04 alyakaram anladım bunlar bile büyük teselli benim için herkes ister evladı sağlıklı olsun ama ne gelirse rabbimden bakalım inşallah bizimde bir sağlık problemimiz olmaz
Mlk_04 3.42 çıktı bizim de hem kalp sesini dinletip hem istediğiniz zaman gelin gebeliğinizi sonlandıralım diyorlar ya beni asıl üzen bu oluyor
Senaykork Mlk_04 eğer durumunuz varsa nifty testi öneririm %99 net sonuç alırsın, diğer testlerini bile yaptirmana gerek kalmiyo. Cinsiyeti bile ogreniliyo
rumeyshaan ben direkt ikili test yaptirmadim esim de istemedi yanlis cikiyormus cogu uzulmeyelim yaptirma dedi ama bir yandan hep yaptirasim var :( doktorum da yaptirmazsab uclu dortlu detayliyi yapmana gerek yok sadece ikili yaptirsan yeterli demisti :((((
Mlk_04 Senaykork doktor da söyledi ama biz istemedik neden istemedim bilmiyorum aldırmak istemediğim için sanırım 🤷🏻♀️