berceste5155 Guzelbebek4414 şu an yaşadığınız şehirdeki valilik veya kaymakamlıpa gidip bilgi alabilirsiniz belki
Deletedmom_106 Guzelbebek4414 Bnde tam tersi Malatya da hala ikametim. Herkes al diyo ama ben asla almam o parayı . . Vebal. Orda yaşadığınız ispatlanır ama faydalanamazsın büyük ihtimalle . Direk ikamet e bakıyolar diye biliyorum
Guzelbebek4414 Edevletten yada cimerden. Aslında buşvuru yapılamadan da destek geliyomuş ama bakın yinede
gmzhrn [bilinmeyen] sağlık ocağından yararlanmak için bile ikametgah adresinizi değiştirmeniz gerekiyor. nasıl 3 yıl ihtiyaç duymadiniz şaşırtıcı [bilinmeyen]
gmzhrn Guzelbebek4414 yerleşim yerinin aldi4diginiz yerin sağlık ocağına gidebiliyorsunuz sadece. aile hekimi uygulaması diye bisey var biliyorsunuzdur umarim
Guzelbebek4414 gmzhrn ne diyosunuz hanımefendim biliyosunuzdur umarım falan. Bişey sordum cevabını biliyosanız söyleyin sormadıqım şeylerin cevabına gerek yok
mathildays1 selamlar biz şöyle yaptık nüfus müdürlüğüne gidip abime vekalet verdik o malatyada nüfusa gitti ve ikametimizi aldırdı, internet faturası üzerime kayıtlıydı. ama bize de yatmadı onbin tl