Guzelbebek4414 Kızlar 3 yıl önce evlendim ikamet adresimi değiştirmemişim baba evim görünüyor ( Bolu ) depremzedeyim depreme malatyada yakalandık evimizi şehrimizi terk etmek zorunda kaldık. Devletin 10 bin tl yardımından yararlanamıyorum eşimde baba evinde görünüyor ikamet adresi oda yararlanamıyor yardım edin bi çare bulmalıyım aynı durumda olan çözüm yolu bilen varsa lütfen yardım edin
Senaykork Guzelbebek4414 öncelikle geçmiş olsun. keşke ihmal etmeseymissiniz canım ya cunki e devletten bile ikametgah degistiriliyor artık. Fatura varmış veya kira sözleşmesi heralde yoktur dimi😔 cimerden talep adı altında fatura resmini ekliyerek basvurun
berceste5155 Guzelbebek4414 geçmiş olsun canım sabit bir işyeriniz varsa orda çalıştığınızı beyan ederek kanıtlayabilirsiniz belki
Deletedmom_106 Guzelbebek4414 Bnde tam tersi Malatya da hala ikametim. Herkes al diyo ama ben asla almam o parayı . . Vebal. Orda yaşadığınız ispatlanır ama faydalanamazsın büyük ihtimalle . Direk ikamet e bakıyolar diye biliyorum
Guzelbebek4414 Teşekkür ederim inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın. Sadece elektirik faturası var ama nasıl olucak kime göstericez bilmiyorum
Guzelbebek4414 Senaykork Deprem anında alamadık ki hiç bişey cimere başvuru yaptım açıklama da yaptım ama ne olur bilemiyorum. Şuan ablamda kalıyoruz eskişehirde
Defnesa İkametiniz deprem bölgesinde olmadığı için yararlanamazsiniz 3 senede çok uzun bir süre 1 ayda tasimazsan cezası var hoc karıştırmayın bence cezası yardımını geçmesin görümcem usulsüz adres görünmüş İstanbul’da taşımamis ikametini eşi ile boşanmıştı 3 bin ceza geldi
Guzelbebek4414 Defnesa Mağdur olmasam sorun yok ama ev yok iş yerimiz yok ablamda eskişehirde bi süreliğine kalıyoruz sonrası ne olucak bilemiyorum
Senaykork Guzelbebek4414 anladım olumsuz sonuclanirsa, Malatya’nın belediyeleri ne durumda bilmiyorum ama bunu sanırım ancak yüz yüze görüşerek halledebilirsiniz.
Yarenylmz Guzelbebek4414 keşke ihmal etmeseydiniz 10 bin tl lik yardımdan yararlanamazsınız sanırım ama yine de belediyeyi arayıp sorun
Guzelbebek4414 Senaykork Şuanda malatyada çok karışık bilemiyorum ki malatyaya ne zaman döneceğimiz belli bile değil
berceste5155 Guzelbebek4414 şu an sağlam olması önemli değil resmi bir evrak varsa orda yaşadığınızı kanıtlamaya yeter diye düşünüyorum fatura tapu maaş bordrosu gibi şeyler.
aynenkezoaynen Adınıza internet, elektrik, su veya doğalgaz faturası olması Orda oturduğunuzu ispatlamaya yeterli kaldı ki işyerinizde varmış sorun çıkacağını düşünmüyorum
Guzelbebek4414 aynenkezoaynen Başvuru yaptık ama olmadı verilmedi bize. Kayınbabamlarla altlı üstlü oturuyoruz onlara gelmiş yardım ama bize yok
berceste5155 Guzelbebek4414 şu an yaşadığınız şehirdeki valilik veya kaymakamlıpa gidip bilgi alabilirsiniz belki