Mervetnl nmericc birazdan linçlenmeye başlayacaksın 🙏🏻 Ben günde 1 tane içiyorum oda krize girmemek için. Doktorumun hemşiresine danıştım öncesinde.
Tubidi12 nmericc Ben iciyordum hamile kalmadan önce; hamile oldugumdan beri kokusunsan timsiniyorum icemiyorum. AMA bu durum daha kac ay boyle devam Eder bilmiyorum
Rmysarft nmericc kesinlikle içmemen gerek çok canın istese bile hemşireyim ve sigara kullananlarda bebek anomali yaşıyor küvezde yatıyor akciğer ve solunum sıkıntısı yaşıyorlar bebeklerinize bunu yaşatmayın…
ezgermshn Rmysarft emzirirken sigaranın süte geçmediğini sadece üzerimize sinen kokunun bebege zarar verecegi icin emzirme surecinde de icmeyin diyorlar, hemsire oldugunuzu soylediniz belki biliyorsunuzdur diye sormak istedm.
Yagmurp_ Ben içiyorum 5 taneyi geçmiyorum malesef bırakamadım 32+2 günlük hamileyim hiçbir sıkıntı yok doktorumda biliyor tabiki keşke içmeseydim bişey yok diye olmıycak anlamına gelmez
yagmurefe Yagmurp_ bnde 35 haftalığım ilk başta bırakır gibi bı iki tane icihordum şimdi benimde ,5 civarı birakamadim
rumeyshaan normalde gunde 15 tame icen biriydim 5.haftaya kadar ictim sonra azaltmaya basladim 5-6 derken tamamen biraktim kokusu resmen beynime isliyor bazen de cok icesim geliyor dogumu bekliyorum direkt yakicam bi tane 😂
Rmysarft ezgermshn kesinlikle doğru değil sigara içildiğinde içerisindeki kimyasallar ve nikotin hava partiküllerinden kaynaklı kana geçiyor emzirdiğinizde de otomatik sütünüz bu kimyasallardan etkileniyor asla ve asla hem gebelikte hem emzirirken kullanılmaması gerekir. Alkol de dahil.
Kahvesever nmericc Biraz daha bekleyin bence, baktınız unutuyorsunuz içmemeye devam edin. Ama yok unutamıyorsunuz, doktorunuza danısıp karar verin
Galmeoz 32+3 ben de ilk 3 ay içmedim sonra başladım günde 5 tane içiyorum evet zararlı ama doktorumun bilgisi var
Canannnn15 nmericc Bende içiyorum bi türlü bırakamadım doktorumda sigara içen birine göre bebeğin gayet iyi diyo 🤔
Tubidi12 Glzasy Evet canim suan 16+4 12+6 Erkek oldugunu ögrendim, bulantim gecti ama tiksinme we tat degisikligi hala war bide koku hassaiyeti