AsyaveAnnesiii minikbezelyemmm 33+4üz Asyamla🌸 güzel geçiyor çok şükür karnım büyüdüğü için kaşınıyor sadece çatlamasın diye krem yağ sürüyorum ama yine de kaşınıyor 🤷🏼♀️
Ezgikrkl minikbezelyemmm 31+1 kızım olacak inşallah 🤲 🥰 vallahi bel ağrısından ölücem bir yere gidemiyorum bazen ayağa bile kalkamıyorum sağıma yatamıyorum soluma yatamıyorum anaların hakkı ödenmezmiş derler ya vallahi ödenmez çok zor çok 😔
Gamzeparlakk Merhaba 👋 33+2 haftalığız bizde kızım olucak İnşallah 🥰 Biraz sıkıntılı geçmeye başladı makat gelişli imiş bebeğim her hareketi alt bölgeme kasıklarıma çok ağrı oluyor 😬 en son kontrole 32. Haftalıkken gittim 2.200 gramdı. Sizin hamilelik nasıl geçiyor zorlanıyor musunuz ?
Canankyaisk Biz 31+4 olduk teyzeleri, oğluşum bu aralar aşırı hareketlendi, artık ağrı yapmaya başlıyor onun dışında nefes darlığımda başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu günümüze şükürler olsun. Hayırlı kandiller 🌸
Zey1411 susis benımde tam 32 bugun oğlum olucak benımde 1900 olmuşuz sizin bebegınız kac kilo sanki bana az geldi kilosu
susis Zey1411 yooo hiç az değil çok normal kilosu. Bizim bugün kontrolümüz vardı 2140 gram çıktı ama 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuz
arastiricianne minikbezelyemmm 35 olur mu😂😂 kızımla 35 haftalık olduk bizde erkenci bi kuşa sahibim biraz 3 gün hst de yattık çıktık