minikbezelyemmm Merhaba 32. Haftadayım oğluşum olacak inşallah tanışmak isteyen olursa bu son zamanlarımızda bilgi alışverişi yapalım 🙏🏻😊
Dmrsld 34+2 oglusum la zor bir hafta geçiyoruz el ve ayak kaşıntısı ile başımız dertte üstüne birde grip🙄
elifff_17 minikbezelyemmm merhaba 🌸 bizde 32. haftadayız zor geçiyor bebeğim erkek bekliyoruz hemen gelsin diye çünkü hamilelik yordu beni bu aralar ayaklarımın ağrısından mahvoluyorumm
Ozlemduman minikbezelyemmm merhaba ikinciye hamileyim ikinciye oğlum oluyor büyük oğlum Oğuz Ege 3,5 yaşında küçük oğlumda Sarp Efe 32+3 haftalık 🥰
Zeynp123- 30 haftalık kuzum olacak inşallah konu ile alakalı değil ama bugün kolumun ağrısı yüzünden kekik yağı sürdüm internetten baktım hamilelikte zararlıymış bi sıkıntı olur mu çok korktum 😢😢
Zey1411 susis benımde tam 32 bugun oğlum olucak benımde 1900 olmuşuz sizin bebegınız kac kilo sanki bana az geldi kilosu
Ozgex minikbezelyemmm 33+3üz kızım olucak dün kontrolüm vardı 1.700 gram olduğun söyledi doktorum kilosu az olduğunu söyledi dünden beri canım çok sıkkın😢
zeoesra Ozgex bebeğinin kilo alması için kaşar peyniri ve portakalı ara öğünde beraber tüket canım. Çok güzel kilo alıyor.