1oguzannesi Kızlar isim konusunda son postum sözzz🥲 Oğlumun ismi berat Kızıma karar verdiğim isim berru Allah izin verirse 🥰 Nasıl sizce gerçekçi fikirlerinize ihtiyacım var 😊
1oguzannesi beyzacmvrc 2aslan_annesi07 @Kalbiimde2can momyy__ Meryyil Haklısınız ,iki isimde bir aslında yani araştırdığımda Allah’ın isimlerinden olan el_berr . Berru yada Berra diyerek okunabiliyomuş eser ve ötre olarak nasıl okunduguna göre değişiyor yani . Berra ismi kulağa daha hoş geliyor haklısınız teşekkür ederim 🥰
1oguzannesi Ebrarobusra aslında iki isimde aynıymış el_berr olarak geçiyor Allah’ın isimleri arasında. Okunuş farkından dolayı Berra ve berru olarak degisiyomuş yani
Ebrarobusra 1oguzannesi evet canım benim ama Berra daha güzel berru sanki tamamlanmamış gibi tabi sana hangisi daha güzel geliyorsa
Meryyil 1oguzannesi Berra daha güzel Berrunun telaffuzu zor ve diğer arkadaşların dediği gibi sanki yarım kalmış gibi
1oguzannesi KLORAKHANIM estağfurullah neden hevesim kırılsın fikir almak amacıyla açtım zaten postu kırılmak söz konusu olmaz 🥰