ysmnkrc Cok geçmiş olsun öncelikle 🌸🌸 Malesef ben de kayıp yaşayanlardan,2.cocuga karar verdiğimde başıma geldi benim de hiç aklımın ucundan geçmezdi tabi,3 yaşında bi kızım var artık kardeş zamanı diye düşünmüştük ve korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalmıştım,heyecanla sevinçle kontrole gittigimde kalp atış hizinn yavaş olduğunu öğrendik o an dünyası başına yıkılıyor insanın,bunsekilde olup sonrada duselen durumlar da vsr ama bizim tam tersi oldu maalesef ve kalbi durdu minik yavrumuzun,ben kürtaj tercih ettim doktoruma güvendiğim için 8 haftalikken yapılmıştı operasyon başarılı geçti,kurtajdan 28 gün sonra ilk adetimi oldum ve bidha hiç korunmadim,2. Adetimden sonra da yeniden hamile kaldim🩷🩷 tabi öncesinde detaylı tetkikler yaptirdik kanımda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bu sebeple kan sulandirixi kullandim şimdi 34.haftaya geldik minik kızımla her şey yolunda ilerledi çok şükür ve Kavuşmaya az kaldı🩷 kaybedilen asla ama asla unutulmuyor ne zman aklıma gelse içim sızlıyor hala ama elden gelen bsy yok tabii,ümidi kaybetmemek lazım ama sonucdw hep güzel şeyler oluyor cnku🌸🌸