ysmnkrc ysmnkrc 2022 nin subat ayinin 5 inde covid olmustum 1 hafta sonrada gebe oldugumu ogrendim zaten 3-4 aydir deniyorduk ama olmuyordu o ay ovulasyon testiyle denemistik ve olmustu. İnanilmaz sevindik pazar gunu test yapmistim hatta kan testi icin dayanamayip ozelin acilinde baktirdik ve hcg 250 cikmisti. Cok mutlu olduk sevindik ama daha kucuk diye doktora gitmedik. 6. Haftaya girmistimki doktordan randevu alip gittim. Bebek gozukmedi kesenin ise yapisi bozuk ve olmamasi gereken garip bi yere yerlesmisti. Doktor bisey demedi progestan vurup eve gonderdi bisey olursa hemen gel dedi. Ertesi sabah uyandigimda kanamam vardi. Acildn doktora gittik hem kendi doktorum hemde baska bi prof bakti inceledi bi tarz dis gebelik dediler. Tuplerde degil ama rahimin tupe giden kisminda olusmus kese. Yapisida bozuk ve rahim icinde korkunc bi kanam alani olusturmus. Doktorum hemen metatraksat diye bi igne vurulmami istedi. Hcg nin artmasini engelliyor bebek ve kese buyumeyip kendi kendine kuculuyormus. Vuruldum arkasindan kurtaj oldum ama rahmin cok derin bi noktasinda oldugu icin parcalar kaldi. Histeriskobi olmam gerekiyordu rahimde perdeden supelendi doktorum hem ona mudahale edip hem icte kalan parcalari temizledi. 6 ay hmile kalmam yasakti vuruldugum igneden dolayi. Cunku o igne bir nevi kemoterapi ilaci gibi bir ilac. 5. Ayimi doldurmustumki korundugum halde 3 gun reglim gecikti. Hic ihtimal dahi vermiyordum arkadasimin zoruyla test yaptim. Yine bir pazar sabahi cift cizgiyi gordum. Kismet iste 6 ay bekleme suresi dolmamisti biraz korktuk bir sorun olurmu diye ama hic bir sorun olmadi. Suan 30. Haftamdayim psikolojikmen en bitik oldugum en yakin cevremden surekli gebelik haberleri aldigim bi donemde allah bana bu mucizeyi gonderdi. Ve tekrar soyluyorum korundugum halde oldu. Lutfen sabredin ve herseyi allaha birakin o oyle guzel zamanlamasini ayarliyorki sasip kaliyorsunuz