Ginger_ kahvesever__ yarın belki belli olacak hayırlısıyla dağlıkla olsunlar da 🙏 hiç belirtim yok kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum biraz korkum var hayırlısıyla iyidir inşallah
liceslices11 kahvesever__ Benim 11. Haftada kiz oldugunu gordu doktor sevindik bu kadar erken ogrenmemize 😂 Ilk 3 ayda 4 kilo aldim nedense, simdi duraklama evresine girdim. Guzel gidiyor hamilelik. Sizin nasil? :)
Busra1290 kahvesever__ pazartesi kontrolümüz var 13 haftalik olacak inşallah güzel haberler alırız 🤲 cinsiyeti belli değil ama belki bebişko gösterirse doktor söyler 🤗
kahvesever__ Ginger_ ya ne güzel bazıları çok kolay geçiriyor hamileliği canım korkma sağlıkla kucana alırsın inşallah 🙏
Ginger_ kahvesever__ amin canım evet bende ilk üç ay uyku hali dışında hiçbişey olmadı ama kendi annem de öyleymiş bize hamileyken o yüzden benzerlik olabiliyormuş hepimiz sağlıcakla alalım inşallah bebişleri 🙏
kahvesever__ liceslices11 çok şükür iyi gitsin canım benim de sadece sabahları mide bulantım oluyor koku hassasiyetim var bir de şükür şimdilik iyi benim de geçen gittimde doktor %60 erkek dedi 😂
Tubasahin Bizde haftaya gidicez bebeğimizi görmeye cinsiyeti net öğreniriz inşallah en son kıza benzetti ama net demedi ☺️
Masalnesli Tubasahin bizde 13+5 günlügüz ben kıza benzettim ama net değil dedi 3 hafta sonra ya randevu verdi saglıkla gelsınler inşallah
3Tospikannesi Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım ☺ 11+2 haftaya gıdecem doktora ikili tarama için inşallah cinsiyetini de öğrenirim 14 yaşında kızım 11 yaşımda oğlum var merak ediyorum cinsiyetini
Mumm91 Merhaba güzel anneler🌸 ben de aranıza katıldım 14+0 ız şuan henüz cinsiyetini bilmiyoruz NIPT yaptırdık güzel sonuçlarla beraber onu da öğrenicez inşallah🙏🏻
Mavi- kahvesever__ 13+5 olduk halen bulantılarım geçmiyor maalesef😕 ilaç kullanarak anca baskılıyorum 2 hafta sonra cinsiyetimiz netleşecek bi önceki kontrolde erkeğe benziyor şimdilik dedi ☺️