zeynepyazarer Merhaba Hanımlar🥰 Amasyada hangi doktora gidiyorsunuz ve kaçıncı haftada cinsiyetinizi öğrendiniz 🌸
Ezzzgiii zeynepyazarer merhaba , ben eğitim araştırma hastanesine gidiyordum ama değiştirdim memnun kalmadım hiç , cinsiyeti de 21 haftamda öğrendim detaylı ultrason için özele gittiğim de siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba doktor arayisindayim
zeynepyazarer Ezzzgiii Mustafa boyacıya gidiyorum en son ikili taramaya gittim haftaya 16. Haftamda kontrole gidicem bakalım cinsiyeti görebilecek mi🥰 Evet maalesef hastaneler kalabalık olduğu için doktorlar tek tek ilgili olamıyorlar Mustafa beyde pek konuşkan değil ama soru sorulduğunda kafaya bişey takıldığında anlatıyor şu ana kadar pek sıkıntı yaşamadım ☺️ siz hangi doktora gitmiştiniz araştırmada
Ezzzgiii zeynepyazarer İlk başta Mustafa beye gittim benim cinsiyeti göremedi ve pekte bakmadı yani her gittiğim de aynı şey olunca bende gitmedim bidaha ona Fatıma hanıma gittim sonra o daha iyiydi ama ona devam ederdim belki arkadaşımda yeni doğum yaptı orda hiç memnun kalmadı o yüzden bende Çoruma randevu aldım
Ezzzgiii zeynepyazarer inşallah görür sizin bebeğinizi bende bı hevesle gitmiştim 20sn falan baktı yok dedi gönderdi sonra ki kontrolde yine aynı şey ağlamıştım bile çıkınca
Ezzzgiii zeynepyazarer Tabiki doktorlar da çok yoğun oluyorlar onlara da hak veriyorum ama bende tansiyon çıktı yani erken doğum riskim de var pek onemsemediler açıkçası 6 aylık oldum ve henüz doktor bulamadım stres yapıyorum ister istemez buralı da değilim hiçbir yakınım yok burda özel doktorlar da doğum için başka illere yönlendiriyorlar
zeynepyazarer Ezzzgiii Geçmiş olsun Fatma türker ve Banuhan şahine de iyi demişti bi kaç arkadaşım ikisinden birini tercih edip deneyebilirsiniz
Ezzzgiii ceroni-88 valla canım bana da 21.haftaya kadar söylemediler bende de detaylı ultrason da öğrendim özelde yaptırıp hangi doktora gidiyorsun
ceroni-88 Ezzzgiii ya ben ruhi beye gidiyorum ama detaylı ultrason için günü çok ileri tarihe vermiş haftam geçiyor özele gitmek istiyorum ama buraları pek bilmiyorum kime gidebilirim ve siz ücret olarak be kadar ödediniz
Ezzzgiii ceroni-88 ben merzifonda özel bı klinikte yaptırdım Doktor ebru Okudan çokta memnun kaldım 750 tlyedi ben yaptırdigimda bebeğimin herşeyini tek tek inceledi yüzünü göstermedi kızım sadece defalarca gittik ama göstermedi onun dışında çok ilgili bı doktordu
Ezzzgiii ceroni-88 Damarimda direnç olduğunu anladı ve beni Tansiyon ilacına başlattı çok erken haftalarda bence mutlaka yaptırılmali detaylı ultrason
180822 ceroni-88 Gülbin hanıma gidebilirsiniz bende ruhi beye gidiyorum ama detaylı ultrasona gülbin hanıma gittim