Busranurasikk Esra44 kilosu çok olunca bebek sağlıklı olmuyor kuzum yani sağlıklı olsun kilosu sorun değil Doğumdan sonra toparlar zaten 😍
Esra44 Busranurasikk işallah sütümüz bol bol olur da dediğin gibi Doğum sonrası iyi ve sağlıklı kilo alırlar🤲🏻😊
Esra44 Arenbebek ismiyle yaşsın bebeğinin ismi çok güzelmiş dikkatimi çekti ama demek ki normalmiş kilolar senin de normal demek ki yazılanlara bakarsak 😊
Esra44 Cansuercan demi ben de zaten şişman bebek sevmem de işte be bilim🤷🏻♀️ Bence sağlıklı olsunlar da farketmez ama bi yandan da insan korkuyor zayıfsa ya Doğunda yeterince güçlü olmazsa diye bi ton soru geliyor insanın aklına
Aysuntopal Benimde 37 haftada 2800 dogdu oglum kizlar zayif die uzulmeyin benim oglum zayif dogdu ama sonrasinda cok kilo aldi gidisi gozukmuodu kilodan😃
Busra_5461 Esra44 benim 2. Canim obyuzden doktorum gun verdi sezeryan icin o zmaana kadar bekleyecegini sanmam ama 😊😊ilki sezeryandi
Esra44 Busra_5461 Kasım’ın kaçına Doğum görünüyor benim haftaya belli olacak ne diyecekler merak ediyorum 😊
Ezgiaa Esra44 35+5 te 3098 gramdı. İri biraz demiişti doktorum. Anasına babasına çekmiş hiç şaşırmadım 😆
Gul_hamad Esra44 tabii,her hafta en az 300 400 gr. Bebek en son haftalarda alir kilo canim. Merak etme
AnneyizBizAnne Esra44 normal canım doğum kilosu 39 40.haftada öyle olan bicok bebek var görevimden dolayı biliyorum merak etme
Sumeyyye Kıyaslama yapmayın bence doktor iyi dediyse iyidir. Benimki 36 da 2500 dü doğunca alır kiloyu sağlıklı olsunda
Esra44 Sumeyyye kıyaslama demiyelim de merak edince ilk Doğumu olmayan etrafında gören bilenlerden sorma bilgi edinme ihtiyacı aslında yoksa zaten bir sıkıntı olsa doktor söyler 😊
Nefesliva Esra44 37+5 te 2990 dı 38+5 te sezeryan oluyorum doktorum 3 kılo civarı doğar dedi bence genetikle alakalı muzda yedim sütte içtim hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda