3Tospikannesi Merveilgaz özele gidiyorum 1 dolu 1 boş yapılıyor o yüzden ayda 2 defa muayeneye çağırıyor ☺
annesininkelegi _gulumm ne güzel erken öğrenmişsiniz ben haftaya öğrenabilecek miyim merak ediyorum tam 14 oluyor😇
3Tospikannesi Hayriye1234 gittiğim Doktor’un ücreti 400 tl gittiğimde ödüyorum kontrollerimi yapıyor haftaya tekrar gel diyor o zaman da ücret almıyor buna da bir dolu bir boş diyorlar
Hayriye1234 3Tospikannesi ha anladım. Bizde de öyle. Muayeneye 10 gün içinde ücretsiz gidiyoruz tekrar. Kontrol muayenesi
Sevgi-88 Benim de 12+4 cinsiyeti belli değil İnşaa Allah Ramazandan sonra öğrenmeyi düşünüyorum acele etmeyeceğim😍hem sık ultrason da iyi değil bence.
Mhmtefeaysnr annesininkelegi 12 hafta olduk tam bugün ikinci bebeğim erkek olduğunu öğrendik ilkide erkek 🥰 karın ağrısı dışında bi sıkıntım yok onun içinde magnezyum kullanıcam bakalım faydası olur umarım
annesininkelegi Mhmtefeaysnr erken öğrenmişsisniz benimde oğluşum var haftaya 14. Haftada soracagım cinsiyeti inslalh gösterir😅😍
annesininkelegi annesininkelegi şimdi gördüm yazınızı kbakmayın🌹doktorum yüksek oranlı bir tahminde bulundu dayanamayıp gittim bugün ama haftaya cuma inşallah kesinleşince yazacagım sizde yazın lütfen saglıklaa gelsinler😍😍😍
Mhmtefeaysnr annesininkelegi erken biraz evet inşllh sonradan yok biz yanlış görmüşüz demez doktor 😅 inşllh öğrenirsşniz sizde