Sinemekee Kızlar merhaba 25. Haftalık hamileyim bebeğim hiç yukarı çıkmadı hep aşağıda duruyordu kasıklarımda Bebek ters dedi doktorum biraz daja vakit geçsin karar veririz doğuma dedi ama ben çok zorlanıyorum bebek sanki çıkacakmış gibi benim gibi olan varmı nasıl hareket ediyorsunuz birde çalışıyorum vajinamda ağrı başladı süreç nasıl geçer acaba
nidosh Sinemekee Ben de 25 haftalığım bebeğim 2 hafta önce baş aşağıydı bu hafta yatay pozisyona geçmiş. Zaten bu ayda çok hareketliler. Ağrı olarak değil de bazen vajinamın ittirildiğini hissediyorum. Güm diye bir ittiriş
Babykalamar Sinemekee 25 hafta coooookk erken 37 de bi gecede donen var doguma giderken donen var bunlari kafaniza takmayin doner☺️
nidosh Ben de 25 haftalığım bebeğim 2 hafta önce baş aşağıydı bu hafta yatay pozisyona geçmiş. Zaten bu ayda çok hareketliler. Ağrı olarak değil de bazen vajinamın ittirildiğini hissediyorum. Güm diye bir ittiriş
Sinemekee nidosh bana direk doktorum Bebek ters duruyor dedi de 🥺 hiç yukarı çıkmamış hep kasıklarımda
starrysky Sinemekee benim bebiş doğum pozisyonundaydı 35. Haftamda gittim ters dönmüş:/ egzersizler verdi dönmezse sezaryen olacakmış 39. Haftaya kadar bekleyebilirlermiş dönmesini çok üzüldüm ama her şeyin hayırlısı tabi🤷🏼♀️
Sinemekee starrysky bende ondan çekiniyorum pek sezeryan olmak istemiyorum o yüzden inşallah sizinkide döner 🥺
starrysky Sinemekee hiç belli olmuyor yani sizin daha erken döner bence merak etmeyin. Dönmezse de vardır bir hayır son anlarda bile dönebiliyormuş tamamen bebekle alakalıymış stres yapmayın daha şimdiden her şey olacağına varır ben de öyle şartladım kendimi artık🌸
Mommy61 Benim hep öyle aşağı yerleşimliydi, ters değildi ama dönmesi için de haftan erken zaten, hep hareketlerini kasıklararımda hissediyorum
Sinemekee Mommy61 evet hep aşağıda benimde doktorum ters duruyor deyince araştırdım biraz bu saatten sonra dönmez falan dediler yerine yerleşmiş falan dediler biraz korktum
Mommy61 Sinemekee nası dönmez ya o haftada dönmesi şaşırtıcı asıl benim o haftada dönmüştü ama normal dönüş haftası 32 de başlar. Doktorum bana da erken doğum olur bak dönmüş diyip durmuştu
FatmaAselinAnnesi_60 Sinemekee benim de bebeğim ters hep asagıda hissediyorum 29 haftalık hamileyim yine asagıda hissediyorum 25 haftalıkken beri ama doktorum doguma karar vermemiz gerek demedi 36 haftaya kadar bekleniyor
Sinemekee FatmaAselinAnnesi_60 banada doğum için birşey demedide böyle olunca acaba sezeruan mı oluyor diye düşündüm
Saniyebag Ben 33+4 haftayım şuan. 6 haftadır ters çok zorlanıyorum yürüyemiyorum kasıklarımda resmen dönmedi dönmeye de niyeti yok sanırım. Zaten ilki sezaryen olduğu İçin Buda öyle olacak
FatmaAselinAnnesi_60 Sinemekee hayır son haftalar da bile dönüyorlar yani senin de şuan çok erken doğuma 3 gün kalası filan çok dönen bebekler var acele etmeyin
heleminnosminnosminnos tuub07 biz defalarca döndük bi düz bi ters tekrar düz yine ters şimdi düzde kaldı 39 dayız şükür. Simge Duman Kaya nın ters duran bebek için egzersizi var taklaya benzer koltuktan destek alarak. Ona Instagram ya da YouTube dan bakabilirsiniz 3 4 kez yaptım ve döndü. Yanınızda mutlaka biri varken yapın ama 💞