ElifAkar76 Tansuisik kardeşimi annem Asiye Hanım da doğum yapmıştı ben Derya Kanza Gül’e gidiyorum. 20-24 ü arası detaylı ultrasona gelin dedi hatta,pazartesi reyhan hanıma gidicez ordan derya hanıma
Tansuisik ElifAkar76 benimde cumartesi günü detaylı ultrason randevum var ☺️ sağlıklı haberlerini alırız inşallah 🌸
Tansuisik Tire35 pardon 🤦🏽♀️😊 zaten burda çok eski olmadığım için başka hangi hastane olurdu bilmiyorum
Tire35 Tansuisik valla hastaneyi bizde eşim buldu iyi ki bulmuş muhabbet hanımdan çok memnunum normalde beyoğlunda oturuyorum :))
Tansuisik Tire35 Bende Asiye hanımdan çok güler yüzlü ve ilgili birde zaten hastahane ortamı steril olunca içim rahat oluyor 😊
Tire35 Tansuisik evet gerçekten hastane de çok iyi asiye hanımda çok sıra bekliyor musunuz biz bekliyoruz en az yarım saat
Tansuisik Tire35 aynen öyle gördüğümde aklımda olan soruyu bile sormadan çıkıyorum ,eve gidince hani şunu soracaktım diyorum ☺️☺️
Esku Tansuisik aynen canım uyku girmiyor gözüme gelsede uyumak istemiyorum oturuyoruz sabah kadar. Hep stresimizi hissediyorlar konuşmaya çalışıyorum sevgimi hissettsin diye
ArvenMom Tansuisik olur olur kızım hep tekme atıyor sürekli hemde hep hissediyorum 18 haftadan itibaren 🥰
Esku Tansuisik ay canım benim Rabbim kolayca atlatabilmeyi nasip etsin zorlanıyoruz kolaylaştırsın amin🤲🏻
Esku beyzacmvrc Bir_tirtilannesi Tansuisik Yasemin__ ElifAkar76 Hepimiz aynı hafta doğuruyoruz sanırım 🥰
Yasemin__ Esku evet canım gün saat girebilir araya bebisler ne zaman gelmek isterse. Hepimizinki zamanında sağlıkla gelir InsAllah 🤲🏻🧿