Tansuisik beyzacmvrc Rabbim ne nasip ettiyse o olur elbette ben sadece psikolojik olarak nasıl diyim hazırım ama hani ters bi şey olucak korkusu hep içimde 😣 hala her muayene kapısına gittiğim de o kalp atışını duyana kadar rahat edemiyorum
beyzacmvrc Tansuisik o bende de var ya hiç de düşük problemi yaşamadım bulantı vs öyle sorunlarım da.pek olmadı elhamdülillah kolay geçiyor inşallah böyle devam eder ama her kontrol de yüreğim ağzımda giriyorum içeri Şimdi hareketlerini hissediyorum da biraz öyle rahatlatıyorum☺️
Tansuisik Esku Gönüller bir olsun 🤭 evde deprem haberlerinden gerçekten çok bunaldım stres arttı şuan şöyle konuşmak bile bana çok iyi geliyor 🌸
Tire35 Gizem2325 benimde 21. Haftamın ilk günü ilk gebelik hiç bi şey almadık liste tutuyorum şimdilik sadece 😍
Tansuisik Tire35 Eşimle bizde yaptık 7. Aydan sonra başlarız siye düşündük hem onun telaşına düştüğümüzde zamanda çabuk geçer ☺️
Gizem2325 Tire35 beşik bebek arabası gibi büyük eşyaları hallettim de kıyafette bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum en zor kısmı galiba 😅
Esku Tansuisik aynen canım uyku girmiyor gözüme gelsede uyumak istemiyorum oturuyoruz sabah kadar. Hep stresimizi hissediyorlar konuşmaya çalışıyorum sevgimi hissettsin diye
beyzacmvrc Kızlar hepinize toplu cevap olsun kıyafet alışverişi için lolons uygulamasını indirin çok uygun ve kaliteli ürünleri ben çok şey aldm ordan hepsi de güzel geldi ☺️
Tire35 Tansuisik bende normalde ramazan geçsin öyle başlıyım diyordum ama bu aralar beşik bakmayı düşünüyoruz hepsi bi anda olmaz çünkü kıyafetler kolay olan kısımdır inşallah :))
ElifAkar76 Tansuisik kardeşimi annem Asiye Hanım da doğum yapmıştı ben Derya Kanza Gül’e gidiyorum. 20-24 ü arası detaylı ultrasona gelin dedi hatta,pazartesi reyhan hanıma gidicez ordan derya hanıma
Yek2121 Tansuisik merhaba bende istanbul Bahçelievlerdeyim 🫶 Medipolde muayene ücreti doğum ücreti vs güncel fiyatı nedir acaba bilginiz varmı 😍
Esku beyzacmvrc Bir_tirtilannesi Tansuisik Yasemin__ ElifAkar76 Hepimiz aynı hafta doğuruyoruz sanırım 🥰
Tansuisik Tire35 pardon 🤦🏽♀️😊 zaten burda çok eski olmadığım için başka hangi hastane olurdu bilmiyorum