ozgeya Melikezturk ben hamileliğimin başından doğum yapana kadar kullandım,hatta kalanlarında doğumdan sonra bitinceye kadar kullandırdı doktorum,o bitince de imom latte’ye geçirdi,şimdi onu kullanıyorum.
Melikezturk Anneolacak benimde midem bulanıyor çok 😔 aç karnına alıyorsun dimi o ilacı ben aç alıyorum o yüzden çok bulanıyor midem
Melikezturk arbustoo anladım canım 1 hafta var daha doktora gitmeme o yüzden aldım mecbur biraktirirsa da içmem napıyım
Anneolacak Melikezturk kahvaltidan sonra genelde ama bir sey farketmiyor hangi saatte alirsam alayim cikartiyorum geri
Drycgds Melikezturk bende kullanıyorum canım 8. Haftadayım ama benim doktorum tok karınla öğlen iç dedi. Hatta bnde bulantıdan dolayı gece yatmadan içeyim dedim olmaz uykunu bozar öğlen tok iççeksin dedi şuan öyle cok bulantı yapmıyo zaten gece 11 den sonra başlıyı benim bulantım. Hemşireyim bnde hapa bağlamıyorum bulantıları hamilelikten kullananda da oluyo kullanmayanda da ☺️
Yaso Bende 3. Aydan beri kullanıyorum son ayım nasipse bu ay dan sonra doğum olucak geçenlerde aldım 42 TL olmuş 30 liraya alıyorduk her ay zam getirmişler doları bahane ederek.
Goodnesscircle Bende imom omega (kahverengi kutu) kullanıyordum. Hamile kalıp ilk doktor kontrolümde vermişti. 4. Ayın sonu 5. Ayın başı gibi vücudumda bölge böle çok yoğun kaşınmalar ve morarmalar oldu bir çok test yapıldı karaciğere ağır gelmiş ilaç😰doktor değiştirip elevit verdi ne kaşınma kaldı ne morluklar🤗şimdi 30. Haftamdayım bu hafta omega için tekrar başladım ama yine aynı şikayetler olursa elevit e geri dönücem. Doğuma dek kullanıcaz hanımlar ☺️Eğer elevit e dönersem doğum sonrası emzirme döneminde de kullanıcaksın dedi dr