Melikezturk İmom omega kullanan var mı ve kaç ay kullandınız bu ilacı acaba Ben bi kutu bitirdim ama doktorum değişti napabilirim acaba tekrar alıym mi ilacı ?
Muhammedamine Melikezturk doğum yapana kadar kullanıyorsun tabiki tekrar alıcaksın zaten özel yazdırmana gerek yok
caglademir Melikezturk canim 3.aydan itibaren sonuna kadar verdi benim doktor, yazdirmanin anlami yok cunku devlet karsilamiyor, eczaneden alabilirsin direk, 42 tl mi ne olmustu en son
asminko345 caglademir 30 tlydi onada mı zam yapmışlar 44 tl olmuş valla insanlar ne kadar menfaatciymiş pes valla 🤕
caglademir asminko345 hic sorma basladigimda o civarlardaydi nasil zam gelmis sok oldum eczanede🙈 Allah sonumuzu hayir etsin her taraf zam
asminko345 Muhammedamine Hey maşallah herşeye zaman yapmışlar valla benimde son 1 tane kalmıştı yarın alacaktım öğrendiğim iyi oldu
Muhammedamine asminko345 Bebekle alakalı herşey zamlandı yavrucuklarımızın bahtına 🤷♀️ Kısmetiyle gelirler İnşallah
Cansuercan Melikezturk canim suan 33 haftaligim 31 de verdi doktor.. balik yagi genelde son 3 ay kullaniliyor diye biliyorum ama saglikli bisi sonuctaa :) ben decavit kullaniyodum en basindan beri smdi imomda eklendi
Berencim Melikezturk ben kullanıyorum farkını bittiğinde ve bir süre kullanmayınca anladım. Şimdi başladım tekrar iyi hissediyorum tavsiye ederim.
parasetamoll Melikezturk 16. Haftadan beri kullanıyorum doğuma kadar kullanacam Doğumdan sonrada imom latte’yi kullanacağımı söyledi doktorum. İlk aldığımda 30 sonra 35 şu anda 43 olmuş sanırım. :)
arbustoo Melikezturk yeni doktorunuz uygun ilacı vericektir bende imom kullanıyordum ve dktorumu değiştirdim ilaç için yetersiz dedi ve değiştirdi şimdi daha iyiyim ilaçlarım çok iyi.
Melikezturk arbustoo anladım canım 1 hafta var daha doktora gitmeme o yüzden aldım mecbur biraktirirsa da içmem napıyım