Fedoraxn Hulyasezer ay kıyamam yavruma beeen 🥰🤗 kız ben 3 sene bekledim bu anları yaşamak bu duyguyu tatmak için.. Olmuyordu mucize gibi hiç anlamadığım bi zamanda çıltı geldi Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah da uyumasın isterse ağlasın hep ben beklerim başında 🤣
Hulyasezer Fedoraxn ınsallah canım belkıde ımtıhandasındır o cocuk saglıklı yada degıl rabbım napacaksın dıye senı ımtıhan edıyodur yaşın kac bu arada
Fedoraxn Hulyasezer doğru diyorsun elden gelen bi şey yok anca bekleyip göreceğiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah 🙏
Kardelennnky Banada kalpte bağırsakta parlaklık var demişlerdi detaylıda nifty test önermişti zor bela düşünmemek için yaptırmıştım. Temiz çıktı canım korkma allahın izniyle bişi olmaz
Sevgibhr Kardelennnky yorumunuzu gordum 1 nebze icime su serpildi ikili taramam 1.104 cikti pernatjye gttim bagrsakta parlaklik kan verdik gonderdik yurt disna buhun yarn cikcak sonuc icim icimi yedi 😔😥😢
Delidoluuu Fedoraxn aynen canım tek bir bulgu varsa kafaya takma derim ama elimizde olan bişey değil kafam rahat etsin diorsan testi yaptır
Fedoraxn Arkadaşlar bi Doktor’un farketmesiyle yaşımı 24 değil 34 girmişler sisteme o yüzden riskli çıkmış kafayı yicem ya nasıl yaparlar böyle bi şey
Kardelennnky Sevgibhr inşallah sağsalim kucağımıza alırız, içini ferah tut eminimki bebeğin sağlıklıdır 🫶
Omermomm_ Fedoraxn canım çoğu kadının testi riskli çıkıp amniyosentezi temiz çıkıyor yani testlere pek güvenmemek lazım içini ferah tut hamileliğini bebeğine ve sana zehir etme Allah’a bol bol dua et güzel haberler almak için inşallah bebeğinizi sağ salim kucağına alırsın🙏
Sevgibhr Kardelennnky simdi sonuc geldi rabbime sonsuz kez sukurler olsun Allah razi olsn her seyi temiz geldi bu duygu beni 10 gundur yiyip bitirmisti surekli okuyordum burda yorumlari umut ariyordum🤲🤲🤲
Fedoraxn Sevgibhr canım hiç yeme kendini vende aynısını yaşadım ama emin ol en az 3-4 bulgu gerekli riskin oluşması için ben hiç bi şey yaptırmadım içim de çok rahat korkmuyorum da