Hyildiz1 Cayvarmiya Aynen bana da öyle dedi normal doğum yapmanı öneririm 37de görüşelim çatı muaynesi yapalım dedi bide bebeğin göbek çevresi bir hafta geriden geliyor gelişimi devam etmezse 38de doğururum diye düşünüyorum
kimsiniz Cayvarmiya şükür iyi sanırım göbekten yatakta dönemiyorum 😂 birde skalyozum var o zorluyor bel ağrısıyla🥺 sizin nasıl az kalmış doğuma
Cayvarmiya esse0 aynen ters ise yapmaz direkt sezaryen e alır . Ama sağlıklı olsun da nasıl doğduğu önemli değil 🙏🥰bende çarşamba günü çatı muayenesi olacağım ona göre normal ya da sezaryene karar veririz dedi
esse0 Cayvarmiya aynen öyle nasıl gelmek isterlerse kabul 😍🙏 Hayırlısı ile inşallah kucağımıza alalım 🌸Zaten sürekli bir yerde toplanıp mideme doğru baskı yapıyor yavrum sıkıldı içeride galiba 😅
Meryem_islam55 Cayvarmiya Ben dee 36 seni kovaliyorum :)) Normal mj sezeryan mi senin doğumun nasıl olacak Benim ikinci çocuğum sezeryan olacak
Bbcrrr Cayvarmiya sabah kalktığımda lavaboya iç çamaşırımda kahverengi sarımtırak sümük gibi bir şey vardı doktorumu aradım hemen nişan dedi 🙈
esse0 Cayvarmiya bende hep sola yatıyorum sırt falan kalmadı uyuyamıyorum hiç sabaha karşı biraz uyuyorum o kadar diyorum şimdiden başladık uykusuz gecelere 😅