Minikmucizemmm26 Cayvarmiya benim hamileliğimin başlarında ağrılarım bı başladı bı daha geçmedi sanırım son aylarim da panda gibi yatıp yuvarlanıcam 😂😂😂
Hyildiz1 Cayvarmiya Bi an önce geçsin de sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşalım🥰 Doğumun belli mi nasıl yapmayı planlıyosun
Cayvarmiya Hyildiz1 doktorum normalden korkuyorum dersen sezaryen planlayalım dedi yok dedim Normal istiyorum. Çarşamba çatı muayenesi yapacak . Ona göre normal çatı genişliğin iyiyse normal doğurursun dedi darda gün ayarlarız dedi . Peki sen
esse0 Cayvarmiya salı günü kontrol var 28 Şubat gibi alırız sezeryan ile dedi doktor 🥰🙈Makat geliş olduğu için sezeryan dedi tabi yine salı bakacak dönmediyse 28 Şubat için yatış verir ama ben 2-3 Mart istiyorum tarih daha güzel hem de 39 haftaya denk geliyor ya dedim solunumda sıkıntı vs olmasın bakalım tabi doktor daha iyi bilir 🥰Ve çatı muayenesi olmadım ters ise hala yapmaz diye düşünüyorum
Cayvarmiya esse0 aynen ters ise yapmaz direkt sezaryen e alır . Ama sağlıklı olsun da nasıl doğduğu önemli değil 🙏🥰bende çarşamba günü çatı muayenesi olacağım ona göre normal ya da sezaryene karar veririz dedi
Bbcrrr Ay bende 37.haftaya giriş yaptım, dün de nişanım geldi… adet sancısı gibi ağrım var bel ve kasıklar bekliyoruz bakalım 🙈🙈
Hyildiz1 Cayvarmiya Aynen bana da öyle dedi normal doğum yapmanı öneririm 37de görüşelim çatı muaynesi yapalım dedi bide bebeğin göbek çevresi bir hafta geriden geliyor gelişimi devam etmezse 38de doğururum diye düşünüyorum