Sahnedekimadam Deryaa00 Haklısınn canım ben devlet takipliyim :) ordan çıkıp özele gidiyorum çareyi böyle buldum 🤣
Senaykork Deryaa00 ben devlete gidiyorum ve ben istemesem bile her gittiğimde dinletir, 18. Haftamdayim , bnce uğraşmak istememiş, kadın doktorsa tercih etmeyin
ilzannliy Deryaa00 tuhaf doktordan doktora fark ediyor demek ki canım ilerleyen haftalarda dinletir inşallah
babyboy23 Ben Hollandada yasiyorum. Burda zararli diye en erken 12 haftada dinlettirdiler. Hepsi oyle yapiyo doktorlarin.
Zeyneparsln Deryaa00 Hayatımda ilk kez duydum çok saçma öyle bir şey yok. 6. Haftadan sonra istersen her gün dinle
Azeri Ben 5,6 haftamda yurek sesini Duydum,USM de 9 haftalikda tam Net gorunuyor Ya Yurek sesi neden doktor oyle Diyor
nidosh Deryaa00 önemli olan kalp atışlarını görüyor olmak zaten duymak evet duygusal olarak çok güzel hissettiriyor ama dinlememek daha iyi diyen doktorlar var mesela Ayşe duman. Bana 7+dayken doktor bu da kalp atışı dedi sesi açacaktı ben sesini dinlemeyelim dedim özellikle zaten yanıp sönen kalbini duyuyordum çok şükür
Begumd Deryaa00 benimde dinletmedi ama görünüyordu zaten minik minik kalbi :) erkenden ses dalgası yollamak istemedi doktor içiniz rahat olsun🥰
cokkasmabeabi Deryaa00 salı günü doktora gittim kalp atışı var dedi dinlettirmedi bı sorun gormedim. Bildiğimiz kalp atışı zaten yaşıyor elhamdülillah bunu öğrendim yetti