Mucizesin 10+5 ben de. Mide bulantılarımdan çok zor günler geçiriyorum aç aç geçiyor günlerim baya kötüyüm 😭😭😭
Cagla96 Mucizesin benimde midem çok bulanıyor canım doktor folik asidimi değiştirdi biraz daha faydası oldu. İçinde zencefil olan bi folik asit kullanıyorum, yararını gördüm
Deletedmom421 Benimde 15 mayis gozukuyorr 🤗🤗 12+1 haftaligiz bu zamana kadar toplasan 2 defa kusmusumdur AMA dun cok kotuydum birgunde 5 kere kustum bas agrisida fenaydi sizce normalmi herkesin bu haftalarda biterken benim simdi basladi sanki 😩😩😩
Cagla96 Deletedmom421 korkma canım bunlar normal benimde bulanıyor kusuyorum bi günüm bi günümü tutmuyor :D
Mucizesin Cagla96 ben kusmaktan ülser oldum bir haftadır serum alıyordum birde mide şurubu . Normale dönmek istiyorum artık 😓
Hasret33 Cagla96 saniyelik bşrley doktor Bebek yer değiştiriyordur olduğu yeri ağrıtıyordur rahim büyüyordur gibi seyler söyledi banada camım
Hasret33 Cagla96 canım erkek olunca sanırım erken gözüktü önce baktı erkek gibi dedi sonra da karnıma hafif vurdurdu bacaklarını açtı gösterdi büyük ihtimal erkek dendi bizde gördük ya bakalım 😂