Ebru6456 Kızlar merhaba merak ettiğim bir soru üzerine hesap açtım😃 Benim eşimin annesinin annesi ile benim annemin annesi kız kardeş Yani bizim anneannelerimiz kız kardeş biz torunuz galiba insallah anlamışsınızdır biz şimdi yakın akraba sayılırmıyız valla tecrübeli birini dinlemek isterim kaçıncı dereceyiz biz 🙄🙄🙄
AzraFarah Ebru6456 canım kaçıncı derece olduğunu hesaplayamadim, vatandaşlık dersinde hoca anlatmıştı,ama yakın akraba değilsiniz
Ebru6456 AzraFarah ya valla kimi yakin kimi uzak diyo bende anlamadim doktoruma sorucam 3 hafta sonra aklima takildi burda sormak istedim
hunilimom Ebru6456 bizde akraba diyorduk eşimle ama evlenirken sormuştuk hayır 3. Derece oluyor o da akraba olmuyor mu ne demişti tam hatırlamıyorum eşim benim yengemin kardeşi eşimin babanesi ile dedemin babası mi ne bı akrabalık varmış
AzraFarah Ebru6456 siz tamı tamına 6 . dereceden akrabasıniz, yakın akraba bir iki üçüncü derecedir,anne,dede nine,teyze,dayı,amca bunlar yakın akrabadır
Ebru6456 Flyderndkk 4. DErece akraba amca Hala dayı teyze çocuklarının çocukları oluyor yani biz yine olmuyoruz 4. Derece değilizki
Bebekliannee Ebru6456 biz direk kuzeniz. Dedeler farklı ama onun 1.dedesi benim dedemin abisiymis . O ölünce erkek kardesle evlendirmisler nenemi. Biz kaçıncı derece oluyoruz acaba ?
Ebru6456 Udu_ hayir kuzen olmuyo kardeş onun anneannesiyle benim anneannem kardeş onların çocukları oluyor biri annem bii kayinvalidem sonra çocuklar biz oluyoruz evleniyoruz 😃😃😃😃
Asli3461 Udu_ Ebru6456 Anneler teyze çocuğu anladığım kadarıyla. Yakın akraba değil yani bencede.. kendimden düşünüyorum
Bebekliannee Ebru6456 ben halamın oğlu ile evliyim. Ancak halam ve babam tam öz değil yarı öz. Şöyle birşey var halamin babası da ,benim babamın amcası oluyor. Beyin eror .
Ebru6456 Eşimin annesinin annesi ile benim annemin annesi kızkardeş iki kız kardesin çocuklari onun annesi ile benim annem işte olay bu aslinda yakinmiyiz acaba😑