Kbraoguz Bugün kontrole gittim ama kalp atışı duyamadık. Doktorumda daha küçük on gün sonra gel o zaman duyarız dedi bu durumu yaşayan var mı yada siz kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz ?
tunamomm Kbraoguz 8+3 de duydum ben canım içini ferah tut kişiye göre değişiyor 7. hafta 8. haftalarda duyuluyor genel olarak bende 6 hafta da gittiğimde öyle olmuştu
Kbraoguz Simayla banada alttan muayene yaptı. 10 gün sonraya randevu verdi o zaman duyarız daha çok küçük dedi🌸
clkz Kbraoguz ben de 6.haftada gittim karından baktığında kalp atışı var fakat senin de duymanı istiyorum dedi hazırlandım alttan baktı ve net bir şekilde duydum kalp atışını. Doktorunuz iyiyse ve endişe ediyorsanız sorabilirsiniz bu şekilde duyabilir miyim diye?
Kbraoguz clkz canım daha ilk muayenemdi. Devlete gittim özelde doktor buldum bugün haftaya ona gidicem 🌸 inşallah bende en kısa zamanda duyarım
Kbraoguz Burcak41 canım hiç dert edilecek bişey yokmuş bugün 8+5 im ve duydum çok şükür 🌸 en kısa zamanda sizlerinde duyması dileğiyle 🤲🏻