Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ilk gebeliğim de de bu teşhis ve daha başka birsürü anomaliler daha çıkmıştı ve kesinlikle sonlandırmamı söyledi doktorlar kaç tane doktor gezdim bir umut bulmak için özel devlet birsürü yere gittim hepsi aynı şeyi söyledi ya karnında ölür yada doğumda ölür yaşama şansı yok sanada zarar verebilir dediler üzülerek gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım 22. Haftamda ölü doğum yaptım ve aradan 3 ay geçti tekrar gebe kaldım 2. Ayında kalp atışı durdu 6 ay sonra tekrar gebe kaldım 10. Haftada kalp atışı durdu bunlarda kürtaj oldum her türlü genetik test vs. Yaptırmıştım sadece az miktarda pıhtılaşma çıktı ve aradan 6 ay geçince tekrar gebe kaldım doktorum ecopirine başlattı şimdide 20. Haftadayım gebeliğimde ve detaylı ultrason da yeniden yıkıldım ilk seferki gibi hidrosefali çıktı bebeğimde yani beyninde sıvı artışı var ve gün geçtikçe artabilir dedi doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım artıyorsa bunuda sonlandırmak lazım diyor inanın ne yapacağımı bilemiyorum nolur dua edin artmasın doktor büyük ihtimalle artar ilkinde de olduğu için falan diyor bide eşimle babalarımız amcaoğlu doktor akrabalıktanda olabilir bundan sonra genetik tüp bebek düşünebilirsiniz diyor nolur bunlarla ilgili bilgisi tecrübesi olanlar paylaşabilir mi kaç gündür ağlamaktan helak oldum