Eldgrn hayallliiim olmasın olmasın ben zaten balık olsun diye bakıyordum babasının burcu diye 🤣🤣 hep diyorum 20 sonrası istediği vakit gelebilir pazar gecesinden sonra gelebilirsin diye tembihliyotum 🤣🤣🤣 halimi bir gör deli zanneder gören
hayallliiim Eldgrn 🤣🤣Hadi ya ben kova da hiç bilmiyorum balıkta ama kova diye kendimi ayarlamıştım balıklar nasıl oluyorki
Eldgrn hayallliiim hepsi aynı mı bilmem de duygusal ,kararlı , ağır başlı , Çalışkan böyle uzayıp gidiyor ondan bizim kızda huy çeker belki diye balık istiyorum o yüzden Pazar gecesi sonrası gelebilir istedigi an 🤣🤣
AtlaSeda UmAlya merhaba hareketliyim üşenmem yürüyüş çok fazla yapıyordum 3 saat fln yürüdüğümü biliyorum günlük merdiven in çıkım çok fazla evim yüksek kat son zamanlarda iş çıkışı anneme gidiyordum onlarda yüksek katta oturuyorlar ordan eve yürüyüp tekrar merdiven çıkıyordum son 3-4 hafta günlük 30 adet squat yaptım ama genelde son ayda bağdaş kurup yere oturdum onunda faydası oluyor demişti doktorum
EmineDefneGokce Eldgrn bebek kanalın girişindeyse iyi canım. 10 cm açılma ile bebeğin inmesini bekledik inanır mısın 😞
hayallliiim EmineDefneGokce canımmmm suyum geldi 5 de ama sancılarım 20 25 dakikada geliyor saat başı doktor ile haberleşiyoruz hareketlere bakıyoruz su gelince ne zaman başlar doğum
Elaa_gozz Eldgrn yaa benim doktorumda 39. Hafta başında gel yatış verir suni sancı ile deneriz 24 saat bekleriz olmazsa sezeryana alırım dedi kafam çok karışık beklesek kendi gelir mi acaba diye
Eldgrn Elaa_gozz doktorunla vermen gereken bir konu canım bu çünkü bebeğin gelişimi olsun senin doğum için uygunluğun olsun değerlendirmesini yapıp öyle karar verilmesi gerekir. Kendi sancin az da olsa bekle elbet ama 40 a kadar gelmezse ilerisi bebeğin büyümesindeki gelişimi veya kaka yeme oranını arttırır o sebeple takip halinde karar verilmesi gerekir yine belko benim ki gibi 40 haftaya verir bekletir
Elaa_gozz Eldgrn evet ya biraz da 40 a beklemek istiyorum daha ilerisi zaten sıkıntı ama hepimiz için sağlıklı rahat doğumlar olsun 🙏🏼
AtlaSeda UmAlya eğer doktorunuz bir kısıtlama koymadıysa hareketli olabildiğiniz kadar hareketli olun bence hem ağrılarınızda azalma bile oluyor hantallaşma olmuyor ki ben kilolu hamile kaldım ama az kilo aldım hiç ağırlaşmadım ☺️
Eldgrn hayallliiim oyyyy hadi sağlıkla gelsin güzel haberlerini bekliyorum canım bir avazda doğurmayı nasip etsin rabbim 🥰♥️
hayallliiim EmineDefneGokce şu an evden sancıların az sıklaşmasını bekliyoruz bebeğin hareketlerini takip ediyoruz sürekli doktorla ikindi yada akşama dogru geçeriz hastaneye galiba