Eldgrn Ozlkr11 inşallah kolay olur doğum girse kanala aklim kalmaz endişe ediyor illa ki bakalım ne gelecek başımıza 🥰♥️
Eldgrn hayallliiim hadi güzel haberlerlr gel bekliyorum bak burda valla artık doguralim alalım şu güzel haberleri
Eldgrn Damlamsu Allah razı olsun canım benim inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle doguralim kucağımıza alalım az kaldı elhamdülillah
hulyaakgn34- Smootie çünkü doğumda o esnada herşey olabilir kaka da yapılabilir ve bu hem bebek için hem o esnada bi kesi vs olursa o durum için hijyenik olmaz ve devamlı çişte alınıyor bırakılmıyor
Nvnaslnsn Bende suni sancı ile doğum yaptım inşallah kendi sancın olur onunla olur doğumun Allah yardımcın olsun bana sorarsan Suni sancı mi sezeryan mi desen sezeryan derim 12 saat sancı çekmiş birisi olarak.
Eldgrn Nvnaslnsn inşallah çok uğraştirmadan gelir canım ya kolay değil hiçbiri bilmiyorum ama işte bir ümit olumlu güzel geçer diye bekliyorum kendi sancim gelir inşallah
hulyaakgn34- mahirarifmomy yaa ne şanslısınız bende olmadı gece 3 te gittim ertesi gün akşam 6 bucukta doğumum oldu herhangi bi durumda sezeryana dönme ihtimalinden dolayıydı sanırım şimdi 2. Gebeliğim bakalım bu nasıl olacak
Eldgrn Hazalaskin suni günü 40+0 olucaz şimdi 39+2olucazc birazdan kilosu yükseliyor normal doğum zorlar dedi doktorum 42 ye kadar beklersek çok şişer içeride zor olur doğum bekliyoruz hayırlısıysa kendisinin gelmesini yoksa Çarşamba 22 Şubat son
Hazalaskin Eldgrn hayırlısı olsun sağlıkla doğsun benim fikrim suni sancıyı dene bence o kadar korkunç değil ben kızımın sancısını bile sevdim hiç keşke Sezeryan olsaydım geçmedi aklımdan sancı sırasında bile
Eldgrn Hazalaskin denicem canım inşallah olabildigi en iyi şekilde geçer hayırlısı gidebildigikiz yere kadar direnicez
Ece61 Eldgrn sende bende doğurmadık 40+3 üz kızımla ama gelmedi gelmeyecek gibi bende de ne nişan var ne su iki günde bir de belime çok sancı vuruyor 15 20 saniye gidiyor o kadar başka bir belirti yok
Simaymavi Eldgrn 12 saat suni sancı çekmiş bir anne olarak yoruluyoruz belki ama sonu çok güzel pes etmeyin Hayırlı doğum olsun Rabbim kolaylık versin
Eldgrn Ece61 var da zorlamanin anlamı yok bence risk gerisi hem kilo açısından çok şişiyor o zamani beklersek 4 kiloyu net gecirir