Aysgl111 Elif-Turan5036 Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz benim de hergün aklıma binlerce soru geliyor çatı muayenesini yapmış mıydı size acaba ?
Elif-Turan5036 Aysgl111 evet yaptı sancim vardı gittim ilk defa o zaman yaptı 37 haftalıkken 2 cm açıklık var demişti
Elif-Turan5036 Aysgl111 yapar sor istersen devlet yapmıyor ama özel yapıyor benim gece sancim oldu aynı adet olacakmisim gibi karnım ağrıdı sabah yoktu sancim ama korktum gittim baktı haftam uygun olduğu için yani baktığında benkm de sancim yoktu
2208 Tugba-3450 Merhaba ben kapadokya hastanesi yeliz hanımdan çook memnun kaldım çok iyi bi doktor gitmek isterseniz tavsiye ederim
Kevbat Zeynepo09 Ooo Allah korumuş sizi de. Hiç olumsuz yorum yapan birine denk gelmemiştim çok teşekkür ederim 🫶 Durumumuz olursa özele dönmek istiyorum bende zaten. Önerdiğiniz doktor hangisiydi
Zeynepo09 Kevbat yeliz şenal ama devlette cem bey ve tugce hanim var bn onlara da muaine oldum ozellikle cem bey tavsiye ederim
Zeynepo09 Kevbat bnde yusuf icin hicc iyi diyen ilk size denk geldim şaşirdim acikca devletten kacti ozelde kimse gitmeyince geri devlete geldi
Zeynepo09 Dipsi988 evet canimm versada da muaine oldum devlete gecti cok da iyi olmus bence devletee iyi doktorlar gerek tsaviye ederim cok guleryuzlu ve sakin bi doktor
Canisi50 Zeynepo09 bende onu bıraktım baştan savma yapıyor yeni bi doktor arayışına düştüm şansızlikta üzerime yok
Zeynepo09 Canisi50 durumunn yoksa cem beye git durumun varsa yeliz şenal var kapadokyada veya da sibel kocak var cok övüyolar git derim
Dipsi988 Canisi50 bn devlette tugce tunc begenıyorum ilgili düzgün bir doktor Özel Kapadokya Hastanesinde gülden hanıma başlamayı düşünüyorum orda dogumu yapmak ıstedıgım ıcn