Gsnn90900 aysegulerdogan doğumum oldu bebek çok küçük lütfen bol bol dua edin kendini toparlayabilsin
aysegulerdogan Gsnn90900 sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah Allah yüzüne baksın yardım etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dua ediyoruz
Gsnn90900 aysegulerdogan bebeğim doğdu , hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyicek birsey yok , şuan hastanede günlük süt sağıp götüreceğim, lütfen dualarında kızımı ekle olurmu çabuk toparlasın kendini , önümüzde bizi bekleyen uzun bir süreç var
aysegulerdogan Gsnn90900 hangi hastane / canını sıkma şuan çok normal lohusasın aynı zaman da da duamızı ederiz ❤️ sütünü sürekli sağmaya çalış bol bol gelsin inşallah sütüm az geliyor diye sakın üzülme zamanla çoğalıyor. İlk gebelim de kızım meme reddetti 40 gün geçene kadar emziremedim pes etmeden denedim 40 dolunca emmeye başladı sütü arttırıcı etken su ve uyku inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Annesiebeolanbikuzucuk Hiç korkmayın bende 15 haftalik hamileyim 2 hafta önce gittiğimde2 plesenta tamamen kapatmisti rahim agzini ama bugun gittiğimizde kontrole yukarıya çıkmış inşallah sizinkiside yukarı çıkar daha cok erken haftaniz
cherryblossom7 Annesiebeolanbikuzucuk merhaba ben de ayni durumdayım geçen biraz çekilmiş ama çok az dedi bu süreçte yattınız mi hep çıkana kadar
aysegulerdogan cherryblossom7 ben kendimi psikolojik anlamda iyi hissetmedim için 10 günlük yıllık izine çıktım şuan 15 oldum 17 haftam da kontrolüm olacak sizleri haberdar edeceğim. Bu 10 günlük sürem de sadece yattım hiç bi iş yapmadım kızım 2 yaşında eşim destek oluyor herşeye umarım bu istirat iyi gelmiştir bana da
cherryblossom7 aysegulerdogan insallah her şey iyi olur bende haber ederim muhakkak yatıyorum sadece evde öyle yapacak bir şey yok
meva_asil_moms aysegulerdogan bende 20 haftalıkken detaylıya gittiğim de plesanta yıkarsa olması gerektiği yere yerleşmiş dedi dr 25 haftada gittim normal muayene de dr plesanta aşağıda ön duvarda dedi anlamadım bende 27 haftalıkken gittim yine aynısını söyledi