Minikmucizelere Kızlar pazartesiye genetik test için randevum var dokuz ceyrekte,yapmam gereken bi şey var mi aç giderim ben ac tok diye bi kural var mi
Sinemce__ Minikmucizelere aç veya tok farketmez . Eşinden ve senden kan alacaklar yapman gereken bisey yok canim geçmiş olsun😊
kirpapatyasi0 Minikmucizelere bir bilgim yok canım ama geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız temiz çıkar 🤲🏼❤️
Sevalturgutalp Minikmucizelere hayır cnm bende verdim direk git şekere bakacaklarsa aç gitmen gerekiyor
Ysmnpmk Sinemce__ sonucları e nabıza düşüyomu canım bu genetik testlerin bende martta yaptırıcam randevu aldım bide ekstra bişey söylemeye gerek varmı 2 gebelik gecirdim biri boş gebelik biri kimyasal mayıstada tüp bebege baslıcam başlamadan herseyime baktırmak istiyorum
Sinemce__ Ysmnpmk benim 3 aya çıkmıştı e nabiza düşmüyor hastaneyi aramanız lazım ,sorun ne zaman çıkar diye hastaneye , 2 kaybım var genetik test istiyoruz demeniz yeterli oluyor
Minikmucizelere Mucizemibekliyorum_ universitede verecegim ben bazıları bi ayda bazıları uc ayda çıkar diyo ya bi ayda bari ciksa sonuç 😕bizim burda devlette ztn bakmiyolarmis bi tanidimda ozelde yapmiyolar sadece universitede dedi o yuzden universiteden almistim randevuyu Siz nerede yaptiracaksiniz? İnşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber🙏🙏
Minikmucizelere Ejce bizim burada devlet hastanelerinde yapmiyolarmis universitede yaptircam bende gene bi ayı bulur büyük ihtimalle orda da o zaman
Ysmnpmk Sinemce__ hmm tamam o zaman ona göre boşa beklemem hem ben e nabıza düşer diye biliyodum o yuzden teşekkür ederim🙏🌸
Minikmucizelere Sinemce__ yaa o kadar geç mi😢 bazıları bi buçuk ay diyolardi genede bi sizlerede sorayim dediydim Üniversite hastanesinde baktiricam bende
Mucizemibekliyorum_ Minikmucizelere bende şehir hastanesinde yaptırcam inşallah çabuk çıkar🥺 beş ay sürdü diyen var o kadar bekleyemem🥺