Benim kusmam yok ama hafif göğüslerim dolgunlaştı ve birde kabızlığım var☺️
6 haftalık gebe anne adayları biraz sohbet edelim mi?
Seraymesut ilk hamileliğimde ara sıra olmuştu ama çok zorlanmadım bu yüzden
Kızlar kaçıncı gebeliginiz ben geçtiğimiz kasımın 2 sinde kürtaj olmuştum bebegimin kalbi durmuştu 2 kez adet oldum şimdi 6 +4 um çok şükür insaallah bu bebeğimi sağlıklı ve sıhhatli Bi şekilde kucağıma alabilirim ve güle güle buyuturum.Dua edin benim için.
4207smyy_-_ çok hafif bulanti var göğüsler çok hassas cnm
4207smyy_-_ benimde aynı 6+4 5. Haftadan beri hafif bulantılarım vardı ama dün baya kötüydü benim için bugün de kahvaltı yaptım öncesinde ilacımı içtim ama midem yine karışıyor gibi öyle öğürme kusma derecesinde değilim ama çok fazla rahatsız ediyor 😇
Mothertea hadi ya neden gelmemisnadetin o zaman
Woman3535 ben 1 ncı gebelikim 12 haftalık sonlandı 2 ncı gebelik 6 ay önce ölü doğum yaptım sezeryan ile 2 inci erkekti hiç bir sy yoktu rahattı ilkinde 12 hafta boyunca uyku vardı şimdi buda 3 ncü bakalım ne olacak mide bulantısı göğüsler şişkin sürekli uyku ve aç bı karnım var
Seraymesut inşaallah bunu sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın canim öncekilere Cook geçmiş olsun bunada hayırlı olsun💕😊
Ben gebelik kesesini ultrasonda gördüm 5+2 iken ama daha kalp atışını dinlemeye gidemedim 27 şubatta randevum var 14 şubatta da vardı ama mhrs iptal etmiş randevusu 7 şubatta muayene olduğum için Bi hafta önce muayene olmuş gozukuyorsunuz randevunuzu iptal ediyoruz 15 gün sonrası için alabilirsiniz diye çok saçma kadın doğum polikiliniinde böyle Bi şey yapılmaması gerekiyor aslında aradım söyledim Dr istediği için 1 hafta sonraya randevu aldım dedim ama kaydınızı oluşturalım dedi sonuç daha donecekler
4207smyy_-_ insllh insllah yarın kandil tüm edilen duanız kabul olsun
4207smyy_-_ çok giciklar
Seraymesut merhaba keseyi gördünüz mü
Seraymesut kesinlikle Dr yé giderken de tedirgin oluyorum asistanlar bazı Dr ler usluplarini beğenmiyorum kırıcı olabiliyorlar
Bende 6+5 haftalığım bulantılarım başladı 1 hafta önce yemek yiyemiyorum öyle yani keseyi gördük yarın için vakalım randevum inşallah bebeği görürüz🙏
Suleclk insaallah canim 💕😊
Suleclk hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Seraymesut Aminn hepimizin gönlüne göre haýirlisindan versin yüce mevlam.
Ummuglsm1407 daha gitmedim haftaya cumaya gitcem sağlık ocağı kan verdim sadece
4207smyy_-_ amin inşallah
4207smyy_-_ hele ben ölen bebeğime ölü dedi başka. Doktor a git ölmemiş ded ama doğumda kaybettim