Sumeyye1234 Hrkgllr mete beye gidiyorum 14 ay once yine onda doğum yapmıştım:) mayısta yine orda doğumumu yapıcam bakalım🙏🏻
Hrkgllr Sumeyye1234 maşAllah ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşAllah bende bahar mert e gidiyorum inşAllah bende memnun kalırım 😇
1erkekkannesiiii Hrkgllr İstanbul’da o sanırım canım ben Tekirdağ’daki Reyap a gidiyorum doğurdum şimdi çocuk için oraya gidiyorum bayağı iyi hastane inşallah siz de memnun kalırsınız 🙏
Nonim Derya034 merhaba bende kararsızım gönül hanımı tavsiye eden çok oldu 20. Haftadayım daha netleştiremedim hastane vs nasıl acaba birde muayene ücreti doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
Derya034 Nonim Canım çok iyi bir doktor emin ol çok önceden tanıyorum hastane çok güzel benim akrabamın hastanesi muayne ücretleri diğer hastanelere göre çok iyi ben sezeryan olucam 8 bin tele
thebendis Merhabalar güzel anneler ben de Gönül hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden ilgisi, bilgisi ve hitap şekliyle insanı çekiyor. Telefondan bir seyler sorduğum zamanlarda gorur görmez yanıtlıyor. Diğer özel has. gore muayene ucreti de iyi sanki.
Ayse143 Hamileliğimin ilk günden beri Gönül hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili şimdi 38hafta oldum normal doğum planlıyoruz🙏🏾
Seval75 Ayse143 Doğum ücreti hakkında bilginiz varmı acaba Esenyurttaki doğa hospitale sorduk yakın normal 6500 sezeryan 8500 şuan ama zam gelebilirmis yine
thebendis Ayse143 Yaa ne güzel sizin az kalmış, insallah hayırlısiyla sağlıkla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz. Biz henüz 12+3 olduk ancak sezaryen düşünüyoruz, saplı miyomum olduğu için biraz tehlike arz ediyor ondan inşallah sezaryen ile onu da alabiliriz 🙏
Hrkgllr Şimdi Ayse143 gönül yanıma giden çok kişi varmış be gğzel bende mi gitsem acaba napsam 31 haftalık olduk bugün