Meyvebicagi Bende kullanıyorum bir yan etkisini görmedim. Doktorunuza danışın isterseniz. Bir sürü çeşidi var değiştirir.
minikoglumuz Bende istifra ve siyah ishal yaptı affedersiniz. Bıraktım önceden sidefer kullaniyordum kan değerlerim düşmüş sidefer karsilamayinca geyno ferro verdi doktorum o da yan etki yaptı bıraktım icmeyecem
Yazmelegi_ minikoglumuz vallahi konuscam doktorumla böyle devam ederse bırakırım 2 gündür kafamı kaldıramıyorum
arirangg Yazmelegi_ Kahvaltıda çay tüketiyorsan çay ilacın etkisini azaltır. Kahvaltıdan 2 saat sonra ya da öğlen yemeğinden sonra iç
Tugbakose-24 Aç karnına içiyrm bende baş ağrısı yapmadı. Sadece kabızlık ve koyu renk yaptı tuvaletımı. Buda normalmiş ztn
Yazmelegi_ Tugbakose-24 ac karnına içince bende bulantı yapti kusma oldu sonra gece yatarken içip denedim bunda da baş ağrısı oldu farklı bir yöntem daha deniycem bakalım
Tugbakose-24 Yazmelegi_ vala bnde aç karnına ıcıyorum ama 10 dkka snra bıseyler yıyorm 😂 yoksa bnmde mıdem bulanıo
Pnr_KMRC1 Yazmelegi_ biraz önce aldim eczaneden daha kullanmadım bakalım yarından sonra baslicam inş yan etki falan yaşamam