ozzzgggeee aogoya bende öyle hissediyordum son 10 gün bi türlü düşmedi resmen bende gidip bu gün cumartesiye gün aldım 8 gün erkene çektim doğumu 😂
Earkn-12345 Yaprak_erdu 40. Haftayı beklersek normal doğum olarak son 56🥲 Sezeryan olursa 37.haftada son 35 gün
Nurysr Son 5 gün. 39+2 yım. İlk kızım 40 ta doğmuştu. 2. De erken gelmeyecek gibi duruyor 😔. Hayırla sağlıkla doğsun hepinizin bebekleri
Selmanur10 Yaprak_erdu 117 gün gözüküyor daha en fazla benim sanırım 🤭 Birde haftadan ileride gözüküyorum uygulamaya göre adet tarihine göre yani o ileri tarihe göre mi hesaplayacagim bilgisi olan var mi?🙃
35-altinkalp Yaprak_erdu aynı gün ve haftadayız pazartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek merak ediyorum henüz doğum şekli belli değil ☺️
Anonimmm95 Yaprak_erdu Tam olarak bizim de uygulamaya göre 39 gün kaldı. Ben sezeryan istiyorum bakalım günü ne zaman alırız belli değil daha :)
nacik0015 Yaprak_erdu son 75 Allah’ın izniyle bu hafta dip temel temizliğe başladım önümüzdeki ay ağırlaşırım yapamam belki diye 🥰