Yaprak_erdu Bizim uygulamaya göre 39 gün kaldı ama sezaryen olacağım için 29 gün kaldı sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰 sizin kaç şafak 34+3 haftalık olduk
Yaprak_erdu haticenurrr onu bilemeyiz ki o beli olmaz mesela benim ilk doğumun 41+5 haftalık ken sezaryen oldum ama sağlıkla gelsin canım
Senatnglc Pnr60 32+1 55 günümüz kaldı ☺️☺️ yarın doktor kontrolüm olucak doğum için bişeyler der umarımm
Alevb Pnr60 benimde uygulamada 35 sezeryan olacağım bende gebelik durumundan net değil tarih en erken 37.haftada alıyorlar sezeryanla
nrelms Yaprak_erdu 36 gün kaldı, 34+6 haftalık olduk uygulamaya göre. Doğum şeklini bilmiyorum artık ne nasip olursa. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊
Mlsayca_07 28+4 bende son 80 günüm çok heyecanlıyım 80 günü görünce baya az kaldı dıyorum hızlı gecıyor mu bu 80 gün
Minikbiannede Nzlsgt_1 doğum şekliniz belirlendi mi acaba .çatı muayenesi oldunuz mu .Bugün gidicem hastaneye korkuyorum
Ozdmhalme DamLa_s sezeryanda neden günler daha az kalıyor benimde sezeryan olucak 35 günüm var ama daha gün vermediler