tazecikannee 32+0 olduk kereviz 💚 56 günümüz ilk gebelik heyecan korku hepsi var nefes darlığı ve sırt ağrılarım çok var 🔥 Sızler kaçıncı haftadasınız Hangi meyve Nasıl gidiyor
Yarenylmz tazecikannee 30+6 hiç sıkıntım yok Allaha şükürler olsun sadece çatlamaya başladım ama sorun etmiyorum 😻💜
minikpankekim tazecikannee 33 olduk bizde. Kaburga agrisindan bel agrisindan mahvoldum uyku desen yok 😓 yinede cok sukur bu gunlere geldik sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi..
Elifkrgz 32+2 deyiz :) şuanda hiç bi şikayetim yok bazen sertleşiyor karnımda o kadar ☺️ Bizim küçük bey gelmek istiyormuş sancılarım çıktı nstde :)
Elifkrgz Busra_2 Benim mide bulantım oldu, rengim soldu tansiyonumda çıkmış o yüzden bi nstde görelim dedii.. Normalde 32 haftada nstye bağlanılmıyormuş yaniii
bendiyebiriii Yarenylmz aynı gündeyiz🫶🏻 @tazecikannee benim de sırt ağrılarım oluyor🥹 Allahım hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
Merinizzz tazecikannee 32+1 olduk bizde çok şükür hiç bir sıkıntımız yok şuan aşırı hareketlilik ve toplanma dışında. Nisan bebisleri olucaklar ❤️🥰 Hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Bir_prens_annesiiiii tazecikannee 36+0 haftalık olduk bebişimde kavun büyüklüğünde son 28 gün kaldı Alllah’ın izniyle🤲
Dmlxgrbz haftadayiz bizde oglumla🥰 miyde ve bogaz yanmasi mi diyim size sirt agrisi mi diyim bilemedim hangisi daha agir basiyo 😅 Uyku zaten yok
denizaktas tazecikannee 32+2 doğuma 55 gün var uygulamaya göre ama biz sezeryan gününü doktorumla belirledik bile 27 Martta olcak yani 38 gün kaldı 🤲🏻😇🥲
Tugce1506 MeltemKartal22 var ama yeni yeni şişmeye başladım artık sona yaklaştığımız için sanırm fayda etmiyor
hilal3407 Tugce1506 ben de sonlara yaklaştım ilaç fayda etmez diye düşünüyordum decavit ve magvital kullanmaya başladım sırt ağrılarım ve bacak ağrılarım geçti şükür 🌿🤲
Elam35 İkinci gebeliğim 32+4 sırt bel ağrısı çok fazla Karnimda kasılmaları aşırı Kız bebek bu arada 💕
Ozlemduman tazecikannee 32+2 54 günümüz var uygulamaya göre ama sezaryen olacağım için 44 gün diye sayıyorum ben. Nefes darlığı var, ara sıra kramp giriyo bacaklarıma, yalancı sancılarım başladı ve vajina bölgemde özellikle geceleri baya ağrım oluyor.