1Gunes Kızlar 2 gündür yani dün bugün bakiyorim bembeyaz akıntım var sizce neden oluyordur ? Cinsel ilişkimiz de yok.
Rumeysa6115 1Gunes balım aynısını bende de var doğumun yaklaştığına dair belirtiymiş sanırım rahim yumusadıgı için geliyormuş akıntı
Eminerd 1Gunes gebeliğin son günlerinde olur hatta ilk zamanlarında da olur kanlı alıntı gelirse nişandır bu doğumun yaklaştıgı anlamına gelir
Babykalamar Kiz yine senin postuna denk geldim vallahi🤣 ya benimde ayni sekilde ve bugun bildigin sumuksu bi an da beyaz akinti geldi. Nisanmi degil mi kafam karisti kanli felan degildi bende bekleyeyim burda..
1Gunes Babykalamar benimde öyle kuzum siyah iç çamaşırına bembeyaz geliyor 2 gündür takip ediyorum kar beyaz bende bilemedim kablo falan değil benimde
Sibeltkroglu Benmde damla damla su gelmeye basladi ara ara ama normalmi sizce 37+6 haftadaym dogummu baslamis olabilir
1Gunes Sibeltkroglu su sızıntısı olabilir kuzum doktora gitmende fayda var nisan olsa beklerdin ama su sızıntısı çok önemli ihmal etme.
Eminerd Sibeltkroglu doğum başlamış olabilir sızıntı halinde suyun gelme ihtimali vardır mutlaka doktoruna görün allah korusun birşey olmasın
Rumeysa6115 1Gunes evet ben öyle duydum 🙊 artık zamanımız daralıyor 🥰 heyecan korku hepsi birbirine karışmış durumda 😁
Babykalamar 1Gunes doktor rahmin yumusuyor diye geliyor normal artik demisti bana hatta hamileligimde akinti yasamadim ben cok fazla. Ama bugunki 2-3 gundur gelenle farkliydi gunlerdir beyaz akinti gibiydi bugunki pat diye geldi ve sumuksu sünüyordu o yuzden bilemedim