ABoyAndTwinsBoysMoms tugbacns benim ilk doğumumda 3600 demişlerdi 4000 gr doğdu. Yanılma payı olabiliyor. Haftanız dolmuş sayılıyor sorun olmaz inşallah :) bir de kg dan ziyade haftaları daha önemli diye biliyorum ama tabi doktorunuz daha iyi bilir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
tugbacns ABoyAndTwinsBoysMoms teşekkür ederim inşallah 🌺 bakalım hayırlısı inşallah ölçülenden daha fazla kiloda doğarlar bizimkiler de sağlıklı olsunlar da☺️
tugbacns Morning-star ayy maşallaah ne kadar güzel sağlıkla gelsin inşallah minnoşlar hayırlısıyla kavuşun, kavuşalım 🌸🌸
Paramedik16 tugbacns canım öncelikle sakin ol ve pozitif düşün doğsalar küveze girseler bile kısa sürede çıkarlar biliyosun benimkiler 28 haftalık doğdu biri 1250 biri 1150 idi 44 gündür küvezdeler ve çok şükür ki iyiler 1700 oldular ikiside çıkışımız yakın gözüküyor sen olumlu düşün onlar o kadar güçlüler ki insan şaşırıp kalıyor
tugbacns Paramedik16 haklısın minicikler ama çok güçlüler maşallah onlara iyi olsunlar sen de en kısa zamanda kavuş inşallah küçük adamlara 🌸
butterfly35 tugbacns sağlıkla gelsin minnoşlar, onlar bizden de güçlüler annesi merak etme 😍 şükür ki haftan iyi 🤲🏻
Betul124 tugbacns kuzum benim hiç korkma kilodan çok çiğer gelişimi önemli ve ikiz olmasına rağmen kilosu iyi seninkinin sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah 🥰
Morning-star tugbacns Canım merhaba, bugün kontrole gittim ogluşlar kilo almış cok şükür. Doktor haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eger beklerlerse de 38in başında doğum olur dedi. Sen hic stres yapma seninkiler de kilo alacaktır, sağlıklı beslen.
tugbacns Morning-star maşallah maşallah beklesinler 38i minikler ne güzel 🌸 ben de elimden geleni yapacağım tabi sağlıklı besleniyorum artık olduğu kadar canları sağolsun yeterki iyi olsunlar gerisi önemli değil kiloyu da doğduklarında alırlar 🥹💕
Morning-star tugbacns Aynen öyle sağlıklı olsunlar yeter. Senin de haftan güzel zaten çok şükür. Bu bile insanı rahatlatiyor🙏🏻☺️
Dygky22 tugbacns ben de bugün gittim geçen hafta 2200 olan çocuk bu hafta 2100 olmuş 😁ben artık takmıyorum. Sordum dedim doğum 1 Martta o zamana kadar hiç kilo almasalar bi şey olur mu diye yok dedi öyle de böylede bitti neredeyse zaten dedi. Bi de böyle sık sık ölçünce ve bebeklerin yeri dar olduğunda da sağlıklı veri alamıyoruz dedi. Sağa sola çevirdi ve defalarca doğru ölçmek çok zor vs dedi. Kiloyu problem etmiyorum diğer konularda da bi sorun çıkmadı. Bugüne bu duruma şükür 🌸
tugbacns Dygky22 hahah bizimkiler anne karnında diyet yapıp zayıflamıyorlarsa demekki yer çok dar olduğu için doğru ölçülemiyor 😄 hayırlısı olsun canım artık dediğin gibi zaten bitti sayılır. Sağlıkla doğsunlar sağlıklı olsunlar bize yeter 🌸
ABoyAndTwinsBoysMoms Bu arada bebek gelişimi geri giderse proteini arttırmamız lazım demişti diyetisyenim. Protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterirseniz bence fark olabilir. Yani onla ilgisi de olmayabilir tabi ama denemeye değer ☺️
tugbacns ABoyAndTwinsBoysMoms teşekkür ederim evet bende protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum artık nasip kısmet sağlıklı olsunlar da ☺️