Bugün 35+0ız kontrole gittim ve bebeklerim neredeyse hiç kilo almadığını öğrendim hatta geçen gittiğimden düşük bile çıktı birisi. Ultrasonda sapma payı var tabiki biliyorum ama haftasıyla uyumlu değil bebekler 32 haftayla uyumlu çıkıyorlar ortalama. Doktorum cumartesi günü tekrar çağırdı duruma göre bakalım haftaya perşembe veya cuma günü alalım bebekler dedi. Ama ben korkuyorum haftam iyi olsa da daha çok minikler gibi geliyor insan kuruntu yapıyor bu zamana kadar hep pozitif düşünüp pozitif bakmaya çalıştım ama bugün gerçekten bir moralim bozuldu. Dediği gibi haftaya alırsa bebekleri 36+1 veya 36+2 de oluyoruz. Önlem olsun diye ciğer geliştirici de yaptıracak sanırım daha öncesinde hep gerek yok diye konuşmuştu. Tahminimce birisi yaklaşık 2 kilo diğeri de 1800-1900 civarı doğarlar gibi dedi. Bu şekilde kuvözde kalırlar mı bir sıkıntı yaşar mıyım diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Tek pozitif baktığım şey onları görebilecek ve kavuşacak olmam. İnşallah sağlıklıca doğarlar ve büyürler dua edin bana da 🥹