Kahverengi leke
Rukiye oldukça önemli canım görün bi doktora derim
Korkutmak gibi olmasın ama bende de oldu ardından kanamam oldu ve düşük yaptım 7 haftalıktı lütfen leke bişey olmaz diyipte ihmal etmeyin muhakkak doktora görünün.
Hasret sizde nası oldu peçeteye mi geldi silerken benim öyle oldu ve doktora gittim iğne verdi birde ilaç vajinadan kullancaksın dedi
Rukiye bi doktora git canım önemli böyle şeyler .AllahKorusun 🙏
Rukiye bnmde kahverengi leke geldi 4 gün boyunca arada bide kırmızıya yakın gelmişti 7. Haftamdayken ikizlerin tekini kaybetmişim ve karnımda regl olmuşum gbi inceden sancı olmuştu birde ilk haftalarda olmuştu tutunma kanamasaydı ama kesinlikle doktora gözükmelisin
lkayRazgatLolu peki o 4 gün boyunca doktora gitmediniz mii
Tugcegurayy ağrın devam ederse acile git dedi doktorum progestan olduktan sonra kesiliyodu yani yapıcak bişey yoktu ztn iğne oluyodum onun gideceği varmış.
Canım 7+6 haftalık hamileyim 5.haftamdan beri kahverengi akıntım var. Kanamam olmuştu doktora gittim rapor verdi yattım ama ne yaparsak yapalım bitmiyor. Progestan kullanıyorum hafta da 1 iğne oluyorum. Evet düşük risk bu ama kanama alanı da Yok. Doktorum parça gelmediği sürece sıkıntı Yok dedii. Nasipten öte bişi yok