• Kahverengi leke

Rukiye düşük riski olabiliyor benimde 10.haftada olmustu progestan vermsti doktorum iş yapmamaya calısın uzanın dinlenin

Rukiye progestan kullanıyosan kahverngi leke zamanla gecer bir ay bile sürüyo bazen ama kırmızı olursa doktora git beklemeden kahverngi leke cok korkulcak degl progestanla geciyo

Rukiye canım benimde beşinci haftada kahverengi leke gelmişti doktora gittim içerde kanama var dedi şimdi 7 haftadayım azaldı creksan iğne verdi.korkutmak istemem ama ihmal etme derim mutlaka doktora git.belki önemli değildir .yinede ihmal etme

Korkutmak gibi olmasın ama bende de oldu ardından kanamam oldu ve düşük yaptım 7 haftalıktı lütfen leke bişey olmaz diyipte ihmal etmeyin muhakkak doktora görünün.

Hasret sizde nası oldu peçeteye mi geldi silerken benim öyle oldu ve doktora gittim iğne verdi birde ilaç vajinadan kullancaksın dedi

Rukiye bnmde kahverengi leke geldi 4 gün boyunca arada bide kırmızıya yakın gelmişti 7. Haftamdayken ikizlerin tekini kaybetmişim ve karnımda regl olmuşum gbi inceden sancı olmuştu birde ilk haftalarda olmuştu tutunma kanamasaydı ama kesinlikle doktora gözükmelisin

Tugcegurayy ağrın devam ederse acile git dedi doktorum progestan olduktan sonra kesiliyodu yani yapıcak bişey yoktu ztn iğne oluyodum onun gideceği varmış.

Canım 7+6 haftalık hamileyim 5.haftamdan beri kahverengi akıntım var. Kanamam olmuştu doktora gittim rapor verdi yattım ama ne yaparsak yapalım bitmiyor. Progestan kullanıyorum hafta da 1 iğne oluyorum. Evet düşük risk bu ama kanama alanı da Yok. Doktorum parça gelmediği sürece sıkıntı Yok dedii. Nasipten öte bişi yok