Anneolmak188 Morviceyysss benim devletteki doktorum şahane özeldeki doktorumsa çok kibirli ve devlettekinin herşeyi bana daha çok uyuyor keşke özelde olsa onda doğum yapmak için çabalıyorum işte
Anneperi Anneolmak188 şimdi kesfettim uzun süre kalanlara veriliyormuş 3 tane var Zeynep kamilde perinatolojide
Anneperi Anneolmak188 burada genelde şeker tansiyon dan riskli düşük gebelerin olduğu bir yer bende de tansiyon çıktı yatış verdi ama 2 kişilik oda odalar büyük
cahillesohbetikestim Anneolmak188 aaa bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bir sorayım bende çok teşekkür ederim 🥰
EsenCebeci Anneolmak188 devlette yok eşin zaten gece kalamıyor. Ama fakültede özel servis te kalıyorsun istersen elinde kalabiliyor Samsunda Özel servis günlük ücreti 250 tl
Anneolmak188 EsenCebeci devlette var çünkü geçen görümcem çocuğunu götürdü ona kağıt imzalattılar normal odamı vip mi istersiniz vipin ekstra ücreti var falan diye
Anneperi Anneolmak188 özel odası yok burada perinatolojide doğumda da duymadım Zeynep kamilde kartal araştırma da vardı yıllar önce