Anneolmak188 Kızlar devlette suit oda tutabiliyormuyuz eşimiz rahat girip çıkabilsin falan diye öyle bişey duydum
Tubatgn Anneolmak188 Evet ben üniversite hastanesinde doğum yapıcam vip oda tutucam çoğu hastanede var
cahillesohbetikestim Anneolmak188 tek kişilik oda bende istiyorum ama servis kadın doğum servisi olduğu için eşimi yine almazlar herhalde 🙄
AyFa1608 Anneolmak188 devleti bilmiyorum ama üni hastanelerinde var diye biliyorum. Bizim burda var yani. Sanırım diğer yerlerde de vardır
Tubatgn Anneolmak188 Ankara Üniversite tıp fakültesi kimseyle görüşmedim direk hastanenin verdiği hizmet bu
cahillesohbetikestim Anneolmak188 aaa bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bir sorayım bende çok teşekkür ederim 🥰
Anneperi Anneolmak188 bugün yattım 10 dk kalmasına bile kızdılar hastanin temizlikçisi yerdeki pisliği görmez odama gireni takip ediyor
Anneolmak188 Morviceyysss benim devletteki doktorum şahane özeldeki doktorumsa çok kibirli ve devlettekinin herşeyi bana daha çok uyuyor keşke özelde olsa onda doğum yapmak için çabalıyorum işte