Rwerdst Ay92 amniyosentez ya da fetal dna kesin sonuçtur canım. Kromozomlara bakıyorlar çünkü. **Tabiki bu merdiven altı yerlerde yapmadığınız sürece böyle☺️
EyAs Ay92 Canım eşimin akrabası var. Onun çocuğuna dediler yüzde yüz dow sendromlu diye amniyosentez de bile sonucu riskli geldi doğum yaptı bebeği sapa sağlam dünyalar güzeli bi kız. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Insallah
Elifsu01 Ay92 benim yeğenimin de ense kalınlığı büyük çıktı, amniyosentez yaptılar, kesin dediler, bir de özel hastane, ama ablam karar verdi aldırmam yine de dedi. Şimdi maşallah 4 yaşında hiçbir şeyi yok canım.
ayseyma_omer Ay92 oğlumun ense kalınlığı ayrintili da 7.6 çıkıyordu gayet sağlıklı doğdu çok şükür. Zaten başka bir doktora daha göründüm radyoloji uzmanına o rahatlatmisti beni sağolsun.Bebegin kilosu biraz fazla büyük ihtimalle o yüzden ense kalınlığı fazla çıkıyor falan demişti.
Ay92 Umut- Umut- Umut- bakıldı orada söylendi zaten ense haftasına gore kalın kalpte fazla damar var dediler
Umut- Allah hayırlısını nasip etsin bende demiştim yanılma payı olabilir mi tıp.cok ilerledi denmişti icinize sinmediyse başka doktorada gidin
Ay92 Rwerdst Ben devlette yaptırdım canim ama Yuz de 1 ihtimal sanki sapma payı duydum da ondan merak ettim
Rwerdst Ay92 elbette her testte yanılma payı var. Minimum olduğuna baksakta kesin olacak kadar yüksekler😔 umarım yanılma payındasınızdır ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️
Umut- Yani işte kabullenme aşaması çok zor benimde başka sıkıntılar olmuştu mahlesf her gittiğim de daha başka şeyler öğrendim 4.5 aylık gebelik sonlandırıldı o yüzden gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yanılma payı olur güzel haberler olur
Ay92 Umut- iste bu duruma da güvenemez oldum kotu çıkıp sağlıklı oluyor o bu diyenler duydum da ondan bilemedim.
Umut- Evet iňs olur ama yani tıp bu kadar ileri seviyedeyken ve bir kaç doktor değerlendirdikten sonra yanılma payı olmuyor mahlesef eğer düzgün yerlerde olursa
int34 EyAs Amniyosentez de sonuç down çıktı bebek sağlıklı doğdu öyle mi yanlış anlamıyorum değil mi?
Bllerdem EyAs Sizinle telefonda görüşüp sormak istediğim şeyler var acaba görüşmemiz mümkün mü canım ?
EyAs Ay92 Evet canım onlarda kesin rahatsız gözüyle bakıyorlardı doğdu sapa sağlam hemşireler bile inanamamış. Görsen şuan 2 yaşında dünyalar güzeli bi kız Allahın mucizesi kendini üzme canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ay92 Kızlar bizim bugun amniyosentez ön sonucları cıktı temiz mis ayrıntılı da bakacaklarmış ama mutlu oldum yine de tabi ayrıntılida kotu bir sey çıkar mi bilmiyorum da:)
EyAs Ay92 Ay canım çok sevindim senin adına genelde ön sonuç temiz olunca genelde sıkıntı olmuyormuş burdan okuduğum kadariyla
heg33 Ay92 Merhabalar amniyosentez yaptırdım bende 1 hafta önce sonuçlar 1 aya cıkar dediler.Ön sonuç filan demediler hiç tıp fakültesinde yaptırdım bu arada.Bizimde cıkmış olabilir mi acaba böyle bi ön sonuc filan ?
Ay92 elifcicek_07 yok bizi direkt amniyosentez e yönlendirdiler daha garanti diye onu yaptırdık karnımdan sivi alindi
Ay92 EyAs ay cidden oyle ise testler de bi degisik :) bende buradan öyle okudum ön sonuç ne ise ilerde de bisi çıkmıyor diyorlar ama yinede stres oluyorsun iste :)