Seyma_58 Erken gebelik testi yaptım az önce yapar yapmaz hayalet gibi bi çizgi belirdi sonra kayboldu ışıkta gördüm şuan yok önceleri yaptığımda hiç böyle olmadı başına gelen varmı
Eloty Seyma_58 direk kan aldir beta çok düşüktür bazen çıkmaz bile eyerki kan almicaksam bile bı hafta sonra tekrar test yap
Seyma_58 Hallerimvarbenim evet baktım şuan birşey gözükmüyor ama ilk yaptığım saniye çizgi geldi gitti hatta şok oldum çünki ilaç içicektim ne olur ne olmaz diye yaptım olmazsa tekrar alıcam
iki_canavar_annesii25 Seyma_58 Hayalet çizgi war gibi cnm günün geçiyor mu istersen normal test yap yada kan ver
Seyma_58 iki_canavar_annesii25 pazar günü olucam bekliyim ozaman kadar sonra kan veririm önce baya çizgi göründü sonra yok oldu bilemedimde
iki_canavar_annesii25 Seyma_58 Sen gene ilaç içme ne olur ne olmaz pazara kadar bekle varsa zaten o zmn kadar belli olur kan verirsin kesin sonuç alırsın 😊 Rabbım gönlüne göre versin canım 🥰
Seyma_58 iki_canavar_annesii25 ay ben duramicam daha önce birtane düşüğüm var çok istiyoruz yeniden çok dua ettik kan vermeye gidicem dua edin lütfen 🥺
iki_canavar_annesii25 Seyma_58 Hadi cnm hakkında hayırlısı 🥰 haber var bana 😊 seni çok iyi anlıyorum kuzum bende 3 düşük yaptım
Seyma_58 iki_canavar_annesii25 yoksa bile biliyim en azından belirsizlik yorar bu sefer ufacık bi Ağrı’da kesin hamileyim derim ümitlenirim sonu hüsran olur aklımda kalmasın umarım vardır Allah kulaklarımızı boş bırakmasın